.

Mamselamsen

fredag, juli 08, 2005

Mamselamsen is in the building again. Uppdaterad!

Ja. det blev en riktig "snabbrepa" till Kalmar. Men visst blev napp. Dock inga guldskor. Fanns bara i storlek 37, och har man sådana "askungefötter" som jag, gick ju inte det. Men jag inhandlade mitt livs första par vita skor..... eller nä, jag hade nog ett par när jag konfirmerades. Samt ett par i svart LACK!!! LOAFERS!!! Beware! =) En vit klocka med tusen millioners milliardes glittriga stenar på. En rosa top. Och den så omtalade ögonskuggan som finns på Body Shop. Jag tog en grön (fast den ser vit ut i asken), för att för tillfället matcha mitt ansikte. Jag är så himla hungrig så jag mår lite illa.

Jag tittade på alla dessa moderna skor med runda tår.... men jag vägrar! Vill inte gå runt och se ut som Mimmi Pigg!

Synd för dig Ebba... för jag tror att din hemliga dröm är ett par lack-loafers med guldkedja. Jag fick t.o.m en "dust-bag till dom. Men nu är dom slut. =)

/Håhejåh dådå.


15.49
Min älskade make ska ta ut mig på "dejt" i kväll. Till Kalmar travbana. *ler lite överseende*. Där vankas buffé med dito glassbuffé. Uhhh....så gott! (Har fortfarande inte ätit idag.)
Så nu är det hans tur att förslösa lite pengar på hästar (som oftast inte vinner) Jag har slösat idag... nu är det hans tur. Men det finns en viss skillnad på vårt penningspridande.
Jag får vinst varje gång!! Hihihi...

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Glassbuffé??!! Jag vill också ha!!!
Fast min darling överraskade med TipTop glass när han varit och handlat innan. Glass som glass?! Eller?

12:41 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja.... den var verkligen överreklamerad. Jag menar kolasås i flaskor på en "buffé" Men visst tusan åt jag...örk.

6:26 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka