.

Mamselamsen

tisdag, juli 05, 2005

Entreprenör eller drömmare.

Idag har vi av olika anledningar varit uppåt kusten och besökt en nystartad restaurang. Det blev rundvandring och vi fick höra en del om visioner och liknande. Oj oj oj.... Det finns entreprenörer och så finns det drömmare. De sistnämnda borde nog hålla sig till det dom är bäst på... drömma!

8 Kommentarer:

Blogger Ilva tycker...

Hoppas att du iallafall fick ata gott du som ar sa hungrig!

3:56 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Nä, det fick vi inte. Anledningen till vårt besök var av annan art. Vi var så sugna på att få sätta tänderna i det hela under ett par månader...men nej! Jag anser att man ska ha teoretiska kunskaper inom ekonomi/marknadsföring och matlagning innan man startar upp något. Visioner...OK. Men de bör vara grundade i verkligheten som finns på stället

4:10 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja, så nu har du förstått kanske att vi är gamla ringrävar inom hotell och restaurang. =) Vi sålde vårt förra ställe för ett år sen. Vi vet inte om vi ska starta upp nått nytt eller trappa ner.

Idéerna har vi...dock inte rätt lokaler.

4:13 em  
Blogger Ilva tycker...

aha! starta nat nytt sa jag har nanstans att bo nar vi skall ga pa Willys! Var du administrativ eller stod du i koket och domderade? Representativ med all sakerhet!

4:32 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag var över allt. Sist hade vi ett hotell med ett dito vandrarhem. Jag är en rackare på att bäddda och städa toaletter! Men visst...all det andra också.
Representativ? Hmmmm.... nja, du vet det där med guldigt och så. =)

4:39 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Nähä....nu får vi inte bli för personliga....ingan ska veta vem jag är. För jag ska bli den nya Greta Garbo. *fnissar hysteriskt*

4:41 em  
Blogger Ilva tycker...

Hur skall du gora da da?? Jag menar pa Willys? Fast jag vet ju att det ar du nar jag ser den dar med pase pa huvudet, guldskor och guldvaska!

4:47 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag maskerar mina skor och väskor! *fnissar hur barnsligt som helst*

5:07 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka