.

Mamselamsen

söndag, juli 03, 2005

Öppet brev till Linda Skugge om gäddhäng!

Snälla Linda!!!
Jag såg också att Madonna hade gäddhäng. Men det kan bero på så många saker, att hon har det. Som alla konstiga ställningar hon genomför på sin yoga. Eller att hon joggat så mycket under sitt liv och med hjälp av den så berömda jordens dragningskraften, har allt för varje steg dragits ut. Eller att hon så ofta och så länge hållit i en mikrofon. (Du vet, pianospelare får ju gäddhäng på underarmarna) Eller att hon är en sån "stor" artist som fått ett alldeles för litet innanmäte och därav hänger det alltför stora skinnet. Så bry dig inte så mycket!!

Du säger att alla i din släkt har gäddhäng. Tänk om du är den "felande länken" och kommer att ha "babystjärtsarmar" i hela ditt liv.

Om du trots allt skulle få ett gigantiskt häng, skulle man rent teoretiskt hitta en fördel. Du skrev om ett häng på några decimeter. Hmmm... man springer riktig fort och hänget fladdrar bakåt. Och man samtidigt viftar med armarna, skulle man inte kunna flyga då? Tänk att kunna sväva över Stockholm och slippa alla bilköer tack vare ditt genetiskt betingade gäddhäng. För att inte tala om alla pengar du sparar.

Men skulle du ändå genomföra denna operation, kan jag meddela dig att du kommer att få långa ärr på insidan av armarna som löper i zig-zag. Vilket är egentligen fulast?

10 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Det kan ju också inträffa att Linda Skugge fått andra intressen i livet än utseende när hon kommit till 50...

11:15 fm  
Blogger Ilva tycker...

Ja man far ju liksom en annan syn pa sin kropp, framfor allt sa tanker jag mindre pa HUR den ser ut och mer pa VAD den ar till for. Dvs ta mig fram genom livet o hjalpa mig att ha ett sa roligt o rikt liv som mojligt o det kan vara ratt kul att vagga pa gaddhanget. O det finns ju alltid den beromda pingvinarmen som man far hoppas blir modern igen sa man har nat att stoppa in det i!

11:29 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jajamensan. Jag bryr mig inte heller så himla mycket...eller jo...vikten ska f..n i mig hållas i schack. Men visst..jag kan nog tänka mig en lyftning om jag skulle känna för det. Men än så länge tycker jag att jag är helt OK. Förmodligen blir det aldrig aktuellt att lägga mig under kniven. Att alternativet finns gör att jag känner att jag inte varken behöver eller vill.

12:01 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Visst blir man lite sorgsen ibland när det hänt saker med det utseende som fanns förr - men det gäller att hålla humöret uppe så ingen ser, att allt det andra trillat ner...

Jag kan iofs förstå ålderspaniken hos dom som lyfter sig, det tråkiga är bara att de inte alls blir yngre, bara patetiska med stramande kinder, mun som inte går att stänga och ögon som stirrar.

12:39 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ska jag vara ärlig, så saknar jag inte min babysläta hud nått speciellt. För jag förknippar ungdom med naivitet och "ovisdom" och den tiden skulle jag för allt i världen inte vilja ha igen.

12:44 em  
Anonymous Anonym tycker...

Varje morgon säjer jag ett uppgivet "hej" till figuren framför mej i spegeln. Den har stora bulliga vågor runt midjan - ja ... på ryggen och magen också ... och 2 skinnpåsar som tittar ner på tårna. Tårna, ja dom är helt ok, söta och små. Nåja ... Men vilka under en liten svart, tajt, heltäckande sak kan göra åt denna figur - alla vågor är som bortblåsta, skinnpåsarna har återfått sina ursprungliga former (som de var för läääänge sedan) och tittar uppnosigt rakt fram. Man blir ju bara så GLAD! *jag ler och njuter stort*

Mamselamsen, du vet vem som finns i min spegel när jag stiger upp. Fortfarande en lycklig och glad storasyster som döljer sina gäddhäng i toppar med ärm.

1:49 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

I know who you are!! Hi hi.

2:03 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

marmelad! För f..n akta dig. Gör som jag.....ingenting! Ohhh....så fast och jag är är! Herre Gud vad jag ljuger. =)

4:05 em  
Blogger Ilva tycker...

Det finns ingen gaddhangsalder for jag har haft det mer eller mindre i hela mitt liv och nar jag nu tittat efter lite nogrannare sa inser jag ju att det ar alla mina avslappnade muskler i vila som hanger. o lite underhudsfett. o san ar ju viktig har man hort.

4:06 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja, underhudsfett måste man ha, annars fryser man.

5:08 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka