.

Mamselamsen

torsdag, juni 30, 2005

Du blir vad du äter.

Du blir vad du äter.
Du blir vad du äter.,
originally uploaded by Mamselamsen.
”Du blir vad du äter”, har jag hört någonstans. Jag bör nog tänka mig för, både en och annan gång, innan jag stoppar in något i munnen.

”Apelsinhud”
”Blomkålsöron”.
”Potatisnäsa”.
”Persikohy”.
”Portvinstå”.
”Rosenkindad”.
”Blåklintsblå ögon”.
”Smultrontunga”
”Äppelkindad”.
”Päronstjärt”.
”Tennisarmbåge”. (hmm… )
”Nypotatistår”
” Musarm” (hmm..)
”Morotsrött hår”
”Snorbroms” (hmm… )
”Broiler”
”Rådjursögon”

När jag sen slänger en blick i spegeln konstaterar jag snabbt, att jag måste ha tryckt i mig en hel del russin de senaste åren. För jag blir bara skrynkligare och skrynkligare. =)


Ebba von Sydow vs Mamselamsen (outfit just nu)
- Min älskade leopardmönstrade morgonrock. Nu har det börjat hänga trådar lite här och där… är det inte jul snart, så jag kan önska mig en ny.
- Trosor. Iiii…. Ingen kommer att tro det. Men dom är OCKSÅ leopardmönstrade!!!
- Magtryckaren. Nä, inte än. Den ligger förmodligen bland dammtussarna under fåtöljen i sovrummet och väntar på att få krängas på.
- Tofflor. Mina ljusblå, glittriga och långhåriga ”Hollywoodare”. Inköpta i Californien 2001. Dom har blivit lite skalliga på insidan av foten, då jag ganska ofta snubblar på lurvet som sticker ut. Jag känner även under skrivbordet att mina guldsandaletter ligger där och skräpar.
- Badlakan i någon odefinierbar vit-beige-grå färg med ett mycket blekt tryck av Tom & Jerry. En relik från när ungarna var små. Hur som helst sitter den runt huvudet nu.

Ebba, mitt lilla hjärta! Hur länge ska du ignorera mig? Tänk vilken konstellation du och jag skulle kunna bli på Stureplan. Intet öga skulle vara torrt.

5 Kommentarer:

Blogger Jenny tycker...

Varför skulle vi tvivla på att du har leopardmönstrade trosor?
Hoppas att du får en kanonsommar med massor av kändis partyn, premiärer och champange. Vem vet, kanske blir du en av deltagarna i Blogg Bigg Brother. Självklart kommer även Linda medverka och ni kan sitta och blogga i olika outfits. Vilket program. Jag skulle sitta som klistrad...
Kram och buss

5:53 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Psssst....jag har en leopardmönstard BH också. Berätta inte det för nån. =)

8:31 fm  
Blogger Jenny tycker...

Ohhh, shivering in my boots....

4:10 em  
Blogger Jenny tycker...

Det där blev ju lite fel... Kan jag ta bort min previous post. Det låter ju som jag är nån slags hardcore mamselemamsen fan. Villket jag jag ju är, det ser bara så konstigt ut i text...

4:12 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Go for it! Jag tål det!!!! =D

5:14 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka