.

Mamselamsen

tisdag, juni 28, 2005

Jag är hemma....och jag kör som en Gud!! Eller?

Ja, jag kör som en Gud, även om jag missade en avfart i Stockholm. Men jag låtsades som jag bott och kört i Stockholm i hela mitt liv. Jag körde runt i Solna ett tag innan jag hittade gröna skyltar som det stod E4:an på. Ingen tutade och ingen gav mig det så föraktliga fingret. Jag bara konstaterar igen.... jag kör som en Gud! Eller var det kanske så att de såg SM i kubb i Nybro den 13:e-14:e augusti i bakrutan på min bil? Njäää.... jag kör som Emerson Fittipaldi! (Om nu någon kommer ihåg honom.)

Jag avskyr husvagnsekipage som håller hastighetsbegränsningar på 70 km/tim. Dom borde man putta av vägen.... i alla fall om man har en lastbil, buss eller en Hummer. När jag vill hem, då vill jag hem!!!!!

Men nu är jag hemma, *lycklig* och middagen var klar. Hammartorps lax (finns bredvid travbanan i Sundbyholm) med örtagårdssås och en flaska vitt vin stod och väntade på terassen. Gud, vad jag älskar min man som fixar så!
Nu blev det för mycket äckligt söt-sliskigt!!! Blääää.... Han (min man) kan faktiskt vara en jäkla skitstövel emellanåt.... så det så! (Det är ju faktiskt jag som är Världens medelpunkt!

Det hade varit så "jäla" (småländska) roligt att stött på nån bloggare på stan....då hade jag bjudit på en dubbel espresso med complé).

Stephan har kollat och accepterat allt guldigt jag köpt! *ler tacksamt*

Hohejoj dådå.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Midsommar i Grundby, lax från Sundbyolm. Att läsa din blogg är en sann fröjd när den utspelar sig i min barndoms trakter!

8:23 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Kul! Det blev en riktig nostalgitripp för mig också.

9:11 fm  
Blogger maruschka tycker...

JAG kommer ihåg Emerson Fittipaldi, alltså ÄR jag.....gammal...*ler*

1:53 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

maruschka! nej då. Du är lika ung och vacker som jag!

3:15 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka