.

Mamselamsen

fredag, juni 24, 2005

Midsommarafton!!

Ahhh....så underbart det är ute! Nästan så jag ska börja gnälla om att det är för varmt....men inte riktigt.

Midsommarblommorna är plockade och står i en vas på altanen. Jag jobbade hårt på att pappa och Stephan skulle följa med och stå bakom mig när jag plockade dessa sju sorters blommor och sjunga "Du lindar av olvon". Men dom två "gökarna" fick plötsligt så otroligt mycket annat att göra. När jag kom tillbaka, satt en och glodde på TV och senioren satt och löste korsord. Ja ja..... =)

Nu ska här rensas jordgubbar. Fem kronor litern på Willys. Visserligen tyska, men jag provsmakade dom och de var helt OK.

Inga-Karins man Benny, har halvt om halvt lovat ikläda sig sin folkdräkt ikväll. Ja ja, vi får se. Men vi har satt press på honom i alla fall. Stephan ska ju ha sin Hawaiiskjorta. Det är väl också någon form av folkdräkt, om än från Maui.

På migkommer inte en enda blommig klänning. jag är inte precis den blommiga typen. Nä, för jag är den GULDIGA-typen. Och det ska jag ha!!!

Dags att dra! Än en gång....TREVLIG MIDSOMMAR!!

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Önskar Mamselamsen en riktig trevlig midsommar! Skriver till dig från de vilda värmlandsskogarna, där naturen o människorna har slagit ut i full blom i denna fantastiska midsommartid. Vi bär dock varken guldigt, blommigt eller folkligt svettigt ylligt... vi är nog snarare torftigt höljda i lite grönt!!! Har ätit hemgjord kalvdans med tyska jordgubbar (hm 25kr/l) till lunch, tagit en öwhiskey i vårt, bland vildblommor nedgrävda badkar, samt ämnar inta en o annan sillrumpa med tillbehör i kvällningen på verandan, med utsikt över sjö o blånande berg.
Det finns många jordiska paradis.
Fortsatt bra midsommar önskas du o de dina från vildkvinnan med grönmålade tånaglar, som inom kort öppnar egen blog! Vi hörs!

3:41 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

gagga! Jag har också ätit min tyska jordgubbar...suveräna!
Förutom det vi själva tillagat och inmundigat, blev vi inbjudna till granngården, på ännu mer mat med tillbehör. En synnerligen trevlig midsommar.

10:19 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka