.

Mamselamsen

lördag, juni 18, 2005

Nu skiter jag i alla knäppa puckon!

Ja, det gör jag. För i morgon, tar vi lillsemester och kryssar till Polen. Sen i nästa vecka åker vi uppåt landet. Midsommar i Eskilstuna...sen Stockholm och Multrågatan. På Multrågatan kan man ju bara hoppas på att få slippa luftmadrass denna gången. *hint, hint*

Jag kom bara på en sak. Polisen sa att Said var ofarlig och aldrig beväpnad. Men saxen han hade med sig för att klippa av kabeln......vad kallar man då det?

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Tittade nyss på tv - "Landet runt". Där visade man en nerbrunnen 1300-tals träkyrka. Mycket unik i sitt slag. Det var en psyksjuk man som tuttat eld på den. Dessförinnan hade han tagit livet av en 5-årig flicka. Hu, läskigt, var går gränsen för vad man kan acceptera i samhället?

7:03 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja...vad vet jag? *uppgiven*

8:11 em  
Blogger Batbut tycker...

Nolltolerans tycker jag! Det är faktiskt var människas rättighet att tordas gå på gatorna, varje barns rätt att fritt kunna vara ute och leka. Avrustningen av psykvården är det sämsta som den nuvarande regeringen "lyckats med" i mitt tycke. Och kriminalvården är ett skämt

3:24 em  
Blogger Lilith tycker...

Ja du, varför vill man fira midsommar i eskilstuna för? Jag bor här, och det finns ju ingenting alls att göra här.

12:31 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

lilith! Man firar midsommar i Eskilstuna, för att min lilla pappa bor ute i Sundbyholm. Midsommarfirande blir i Mora by, där min absoluta "bästis" uppenbarar sig i folkdräkt varje midsommar.(jag ska ta kort...jag lovar!) Bara det är värt ett besök i Mora. Annars sill och grillning på terassen hos pappis.

7:51 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka