.

Mamselamsen

onsdag, juni 15, 2005

Sickan sa:"Jag har en plan". Men jag har en ny vetenskaplig teori!

Lite sprit och jag blir en ny Einstein! Efter en kaffe och ett glas Baileys går hjärncellerna igång.


Jag har länge funderat på varför jag aldrig blir brun på "bakbenen". Men "Heureka"! Detta beror på (i alla fall för mig) att jag alltid sover på magen. Detta betyder att med hjälp av jordens dragningskraft förflyttas allt pigment nedåt. D.v.s. till benens framsida. Detta resulterar i pigmentfria "bakben", som är ständigt lika "likvita", hur mycket jag än solar. Jaa...så är det!
Så vill vi bli jämnbruna/jämnbleka måste vi byta ställning emellanåt. (Detta blev nästan ekivokt. *rodnar som en blyg viol.)

Snälla Horace Engdahl...ge mig Nobelpriset nångång!

11 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Mkt bra teori, men jag sover aldrig på mage och är ändå kritvit på "bakbenen". Iofs så är jag kritvit på frambenen oxå.. *hmm* Kanske ska prova sola! Ge MIG nobelpriset! ;)

// Linda

www.inthenook.com

10:46 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Japp...en stund i solen hjälper nog.

10:49 em  
Blogger Batbut tycker...

aha.. jag som aldrig sover borde då vara väldans brun *s*. Fast jag kanske tillbringar för mkt tid på mage ändå - ja, när man skurar golvet och sådär..*S*

11:15 em  
Blogger Jenny tycker...

Och detta kom du fram till med bara ett glas Bailys i kroppen?!! Tror det är dax för dig att ta supandet på allvar och ta itu med dom riktigt stora problemen, som te x hur man får bort pösmagar utan att banta eller situps. Hur man får bort oönskad hårväxt på tårna utan att det gör ont, eller hur man får det att vara julafton lite oftare.

5:20 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

jenny! Om det ska ploppa upp så många teorier, kommer jag nog att vara lite smått alkoholiserad framåt augusti. =) But...I`ll do my best!

8:02 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

batbut! Om du är på fötter väldigt mycket...borde du ha väldigt solbrända fötter. Stämmer det? =)

8:03 fm  
Blogger Batbut tycker...

jepp.. ena riktiga svartfötter. Gissa hur jag ser ut; liljevit lekamen, krönt upptill av ett förvirrat huvud och avslutandes med ett par svartfötter. Någonstans i mittsektorn finns det lite konkava och konvexa kurvor

8:42 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

batbut! Du låter som en riktig "läckerbit"!

8:58 fm  
Blogger Batbut tycker...

Ohh baby, I am *asg* Fråga maken bara, han går i spinn när han ser min ljuva uppenbarelse förföriskt glida ut i köket på morgonen och förvirrat greppa kaffekoppen, stirrig blick fokuserad på morgonTV och totalt oförmögen att kommunicera

9:01 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag vet exakt hur det är. Sitter här i min leopardmönstrade och har slurpat i mig 3 muggar kaffe. Nu känner jag att hjärnan börjar mala igång så smått.
Ska snart ta itu med att försöka få ner håret....har tuppkam varje morgon. Jag har nog varje punkares drömhår. =D

9:16 fm  
Blogger Batbut tycker...

Själv är jag mer som en afghan... långt, slängande som döljer hela ansiktet - fast mitt luktar lite godare *s*

9:32 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka