.

Mamselamsen

måndag, juni 13, 2005

Här doftar allt av "Fete des fleurs"!

Äntligen, äntligen är det klart. Eller egentligen inte riktigt. Detta skrivbordet är en katastrof. Allt från CD-böcker, kaffekoppar, konstiga papper, en gammal Barometern, kamerafodral, en väska, en broschyr från Sundbyholms gårdsbutik, filofax till travar med böcker. Jag undrar hur allt hamnade där? Men nu ska vi inte överdriva städningen idag. Jag tar det en annan dag eller vecka eller månad.

Men resten av huset är hur fräscht som helst. Jag är så stolt över mig själv. Självklart min älskade "Hummer" också. Han tog tag i övervåningen. Dock dammsög han bara runt mina skor, som ligger lite överallt.

När alla denna städning var klar, belönade jag mig lite. Jag vågar knappt säga vad belöningen bestod i. Men OK......det blev en ny handväska. *rodnar* En häftig sak i rosa mocka. Det var rea på Lindex, så den kostade inte mer än 149:-. Tja, sen blev det en turkos sidenblus som passar super till det ena guldiga efter det andra.

Stephan belönade sig också. Dock ingen handväska. Men han utökade sin samling av TV-spel med "Chrash". Så även han är lite lycklig.

Nu har jag inte tid längre. Måste packa nya väskan full med allt en kvinna behöver på sina utflykter.

/Hohejoj dådå

5 Kommentarer:

Blogger The Female Dinousaur tycker...

En så'n superstädning förtjänar ju belöning, vetja!

9:16 em  
Anonymous Anonym tycker...

Ooohh! Nya handväskor och skor är det bästa som finns! *njuter lite med mamselamsen*

// Linda

www.inthenook.com

9:31 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Japp.....har fler på G!!! *ler hemlighetsfullt*

9:57 em  
Blogger Emma tycker...

ja, det är väldigt tråkigt att sjunde himlen har slutat. jag som precis hade kommit in i det! tyvärr måste jag nog erkänna att jag blev beroende av det. helt och hållet.

fete des fleurs! har precis köpt den rosa, hoppas den luktar gott.

11:49 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Knalje! Jag vet! Vi missade nästan inte ett avsnitt. Först den "puttenuttiga" familjen, som utvecklades till den totala problemfamiljen. Jag fattar inte riktigt när övergången blev. But "what the heck"....får väl haka på Glamour när det börjar. Eller...nä!

2:18 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka