.

Mamselamsen

fredag, juni 17, 2005

Polisen påstår att han inte är farlig!

Kvinnan som ringde mig från brottsofferjouren härom dagen ringde tillbaka idag. Hon hade pratat med polisen, och fick beskedet, att "Reserv-Jesus" inte är farlig. Vad säger man om det?
Han ju bara kladdat på min rumpa, sparkat mig i ryggen och väst obceniteter i mitt öra. (Kolla gärna alla tidigare inlägg om detta.)

Inte nog med det. En fru till Stephans kompisar råkade ut för honom härom dagen. Han körde upp handen mellan benen på henne. Mitt på stan.

Sen ska vi inte prata om alla andra kvinnor/flickor han har varit på. Det är nog ett hundratal..minst!

Polisen sa att han går på medicinering!.... Ja, det har han gjort de sista 10 åren här i Sverige. Och det verkar ju inte hjälpa.

Jag undrar om polisen hade agerat annorlunda om det hade varit män som "Reserv-Jesus" hade gett sig på? Hade han blivit klassad som pedofil då?

Eller väntar polisen på en ny "Anna Lind"?

Ja, jag bara undrar. Men räkna med att jag kommer inte att låta polisens förklaringar/ursäkter passera. Nu djä...ar är Mamselamsen förbannad. Dags att plocka fram Godzillan i mig. *byter om snabbare än Stålmannen*

12.23 Fick reda på att Östra Småland tog upp detta ovan. Var på löpsedeln. Det hade jag ingen aning om, men ska kolla upp det idag.

14.20 Fick tag på tidningarna. Vi är nu två som anmält honom. Den andra kvinnan var tvungen att uppsöka läkare. Men likt fördömt påstår psykiatrin i Kalmar att han är ofarlig. Och omvårdnadskontoret här i Nybro, säger att dom inte kan göra något.

Men polisen då? Nä, jag vet inte. Det verkar vara OK att attackera folk, om man kan skylla på psykisk sjukdom. Dom verkar "stå över lagen".

Ja, jag är förbannad!!

15.53 Vill bara uppmärksamma denna artikel.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=302091

6 Kommentarer:

Blogger Vi på Kantarellen tycker...

För jävligt!!! Jag kan tycka att hans liv är sorgligt....men jag tycker INTE synd om honom.

11:29 fm  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Åh, va' man kan bli förbannad på lamheten i poliskåren! VARFÖR måste han göra något riktigt otäckt innan han blir omhändertagen? Skickar onda tankar till Nybro, hoppas han ramlar omkull och bryter benet eller nåt.

11:30 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Man blir så förb...

Ringde själv polisen om en man som plötsligt bosatt sig i sin bil i närheten och skrämde både barn och vuxna. Ville veta om det verkligen var en galning. Fick svaret: "Hela stan är ju full av galningar".

Hur länge ska den vara det? Stan alltså? Hur länge ska de få finnas där?

12:48 em  
Blogger Jenny tycker...

Skrämmande.
På dom bara mamsen, ge dom vad dom tål!!!

Är det inte olagligt med sexuella trakasserier, eller räknas det inte som det om dom är sinnessjuka?

1:27 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Har fått reda på att ännu en kvinna blivit överfallen. Hon fick uppsöka läkare.

2:13 em  
Blogger tomasrj tycker...

Du minns säkert kvinnan som blev utsatt för en gruppvåldtäkt när hon var redlöst berusad. Männen friades eftersom hon 1) var känd för ett yvigt sexliv, 2) var lättklädd 3), var berusad och 4) Inte var avvisande.

Radions kvinnoprogram (det hette Radio Ellen förrut, minns inte vad det heter nu) gjorde en parodi på detta där en man blev rånad. Han hade 1) varit berusad, 2) burit pengarna synligt, 3) var känd för att ha pengar, ... Domstolens resonemang blir befängt!

5:36 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka