.

Mamselamsen

söndag, juni 26, 2005

"Shoe-hunting" i morgon.

Nu är midsommar över för denna gången. Vi ha med en repa till Grundby limpa och titta på Rekarne folkdansgille. Jag blev lite nostalgisk, då jag var med i detta gille under tidig tonår. Oh, vad roligt vi hade när vi åkte runt i Sörmland och dansade under Midsommar.

Idag bär det av till Stockholm och Ola och Jessica. Vi ska tränga ihop oss på deras balkong idag och fika och titta på solnedgången över tunnelbanestationen. Vackert! =)

Men IMORGON!!! Då ska det shoppas. Nä, det blir inga fler guldskor. Känns inget kul längre, nu när alla har det. Men ett par blekrosa pumps ska jag få fatt.

Jag har även lite sorg. Min stora guldväska har börjat spricka!!! *snyftar lite* Men det ska jag köpa ny i LA. Den får förbaske mig försöka hålla fram tills dess.

Igår fick jag och mitt lag storstryk i Kubb. De med tävlingsinstinkt lyckades alla hamna i motståndarlaget.Vårt lag bara jönsade runt och försökte vara glada och ha kul. Men de andra hade sammanbitna miner och SIKTADE! Tja... så utgången var ju ganska given.

Nu har jag inte tid med detta mer....ska sparka liv i min lille Gubbe. Återkommer ikväll.

Säger bara: Stckholm... here I come! Med stora guldväskan i högsta hugg!

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Åååhh.. så shoppingsugen jag blev! Tror bestämt jag ska gräva fram några kronor och dra mig nedåt staden. Dåååligt inflytande!

Å just ja! Nu skriver jag på svenska oxå! Men den engelska finns oxå kvar. Om du vill läsa.. :)

// Linda
www.inthenook.com/swe/

2:12 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

sandra! Självklart....min gamla håller på arr spricka. *snyftar*

6:18 em  
Blogger hanna tycker...

Såg en grymt snygg guldis på Debenhamns i veckan, så ta en repa förbi där i morrn vetja!

7:07 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Debenhamns!!! Självklart ska jag dit: Jag skulle kunna ruinera mig i den affären. Och Ja, jag ska ha både guldväska och glulskor på mig i morgon. Fan vet om jag inte ska min vita knäbyxor också! =D

7:23 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jo, det blev vita knäisar!! =)

10:48 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka