.

Mamselamsen

söndag, augusti 28, 2011

Sista dagen som Sörmlänning

Känns lite nostalgiskt.... och ofattbart härligt. Jag vet att vi kommer att vara saknade av några... och vi kommer att sakna dem. Men vá fasen... vi är ju bara fem timmars bilresa från varandra... eller ett telefonsamtal.

Idag packar vi det sista... monterar ner de få möbler som vi har här i U-M:s hus.... resten är ju magasinerade ute på Hammartorp.

Imorgon kväll är vi Smålänningar igen... så underbart härligt att komma hem... även om första natten kommer att spenderas på hotell... närmre bestämt vårt gamla hotell och vandrarhem... alias Hispan.

Såååå.... imorgon eftermiddag/kväll... efter att flyttgubbarna är klara och har kört... sätter vi oss i bilen.... sätter på Elizas och Playtones och börjar pumpa. Dansbandsmusik i bilen, när man har över 40 mil framför sig, is the shit. Vi skrålar... vi gapar... vi skriker och milen försvinner i ett nafs. (Tack Millan för alla skivor som vi får genom dig.)

Näha.... nu när huvudvärken efter gårdagens kräftskiva är borta är det kanske dags att börja ta tag i lite grejor... typ klä på sig... och drömma om tisdagen... när vi på riktigt har flyttat in.
Bubbel liten
Då ska jag Bubbla! Både kroppen och med bubblor som finns i flaska... som hälls i kroppen. Totalbubbling! En typ av holistiskt tänkande.... tyyyyp.

Over and out/Mamselamsen, smått euforisk.