.

Mamselamsen

måndag, augusti 22, 2011

Att komma tillbaka.

Ja, jäklar vilken resa det har varit den sista månaden... och jag har en ännu längre resa framför mig. Inte i min vildaste fantasi trodde jag att man kunde tackla av så himla fort, bara för att man varit sjuk i en månad. Ja ja... en himla massa annan skit som kom på köpet också... förståss.

Jag har tappat flera kilo i vikt... bara muskler! Mina överarman... efter att triceps har gått upp i rök... ser ut... typ... så här. Sorgligt!

Överarm

Men nu jädrar i min låda, ska jag tillbaka.... och bli ännu mer vältränad än innan jag blev sjuk. Mitt första steg är att gå småsmå promenader många gånger per dag... muskler och senor måste börja begripa att de inte är döda... särskilt i knäna... de har nog fasen tagit mest stryk av att inte användas.

När vi flyttat ner till Skogen, ska det byggas ett gym. Rum finns... hantlar finns... gåband finns... gummiband finns... Pilatesboll finns. Nu fattas bara en roddmaskin, skivstång och en egen PT. Den sistnämnda ska helst vara portabel och gratis... en som man bara kan ställa in i en garderob när man är trött på den.

Det känns som att ett helt nytt liv väntar bakom hörnet.... ett liv där inget ska tas för givet...

... särskilt inte hälsan!

Nu... dags för ännu en mikropromenad.

Over and out/Mamselamselamsen, en tarm och en envis jävel.

2 Kommentarer:

Anonymous Mia tycker...

Välkommen tillbaka allas vår Mamselams! Vilket år du har haft och vilken tur din pappa har som har dig.

Förstår jag det nu rätt att du själv har varit sjuk också till råga på allt??? Kan det ha varit en följd av allt som har hänt?

I vilket fall som helst är i alla fall jag jätteglad att "se" dig här igen!

Allt gott!

Mia

8:48 fm  
Anonymous Mamselamsen tycker...

Ja, det har varit ett omtumlande år, där många värderingar har ändrats... faktiskt till det bättre.

Min sjukdom jursten med njurbäckeninflammation, har nog inte så mycket med detta att göra. Bara ödet och kroppen som ville så. Att det efter tillfrisknandet tillstötte en del komplikationer... som bl.a. allergichock... ah, det får man ta.

Nu räknar jag med att jag ska vara... typ... bra. Så nu ska jag ta mig tillbaka till min superform... och det kommer att bli i de Småländska skogaran.

12:43 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka