.

Mamselamsen

lördag, januari 24, 2009

Det tar sig.... det tar sig!

Millan ringde på väg till jobbet.... som hon alltid brukar göra... jag ska förmodligen roa henne på något vis... det är ju inte så galet kul att åka tunnelbana, har jag förstått. :-) Men hur som helst, hon har precis fått reda på att alla filer till hennes album nu är inspelade. Varenda liten gitarrslinga... varenda liten kör ligger nu memorerat på Dougs dator. Så nu ska det "bara" mixas och mastras... och går det i den takt som det gått hittills, så finns nog den färdiga plattan i Sverige, runt jultid 2011.
Camilla istudio med copyrighttext liten
Camilla och Dough fixar och trixar.

Uuuuiiiii.... ska bli så spännande att få höra det riktiga materialet. Massor med låtar som jag aldrig hört och massor med låtar som jag bara hört halvfärdiga... eller bara som pre-pre-production

Nä... nu ska jag förbaske mig klä på mig... före lunch... för en gång skull.

Over and out/Mamselamsen

4 Kommentarer:

Blogger Meeri tycker...

Underbart!!! Jag blir en av de första att köpa :)

1:44 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Lysande... fast först måste hon hitta någon som är intresserad av att ge ut den... och det är inte det lättaste. Och sedan en massa annat förståss... tur att mamma har tid att hjälp till. :-)

1:59 em  
Blogger Meeri tycker...

Jag önskar er all lycka och håller alla tummar jag har. Älskade cd-singeln jag fick!

6:20 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Meeri: Ibland ska man/hon ha tur... idag hittades en eventuell "dörröppnare".

Och stoppade du in singeln i datorn, får du även musikvideon. Mycket sevärd... med fullkomligt gräsliga hårextensions... och gipskorsett. Det där med ryggskadan du vet.

9:18 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka