.

Mamselamsen

söndag, mars 25, 2007

Även jag har en vibrator.

Just nu är det ju så himla inne med att man ska skaka på fläsket. Stå på en vibrerande platta och böj på benen och du har på en kvart tränat lika hårt som på ett entimmes styrkepass.
Vibrator
Nu är ju inte jag en sån som vill gå till överdrift och köpa storvulna saker, så jag nöjer mig med den lilla vibratorn jag har här. (Jösses, vad många som kommer att Googla hit och bli besvikna)
Tandborste liten
Varje gång jag använder den, spritter musklerna i munnen till liv. Jag kan riktigt känna hur de desperat klamrar sig fast vid tandrötterna, för att inte tänderna ska vibrera loss. Och för varje vibrationsrunda blir de bara starkare och starkare. Jag tror att en genomkörare på fem minuter med denna vibrator har samma verkan som att tugga på en rejält seg fläsksvål i en timme.

Så min tandborste ser till att jag har en riktigt spänstig och vältrimmad mun... nästan en bodybuildermunhåla.

Over and out/Mamselamsen, som visar musklerna genom att le.

5 Kommentarer:

Blogger Tankevågor tycker...

Ha, ha i så fall har jag också en vibrator! ;-)

9:46 em  
Anonymous Anonym tycker...

Hittade en rolig sak på ASOS. Mönstret gjorde att jag genast tänkte på Mamselamsen. Värma tofflor i micron. Hur tufft låter inte det? http://www.asos.com/Aroma-Home-Wild-Thing-Hot-Sox/Prod/pgeproduct.aspx?iid=127587&cid=2715

9:49 em  
Blogger Ivana tycker...

Det är farligt med vilka ord man skriver i bloggen. Jag blir straffad för mina misstag varje gång jag ser att det vanligaste sökordet som folk hittar till min blogg genom är kuk & knulla. Det är fan hemskt.

10:11 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

LG: Japp, det har du!
alena: Jösses.... som gjorda för mig! :-)
Ivana: Fast jag har börjat vänja mig vid hur Googel får ihop det.

10:27 em  
Anonymous Anonym tycker...

Tänk då kan jag också snuskblogga för sådan har jag också.

3:19 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka