.

Mamselamsen

fredag, mars 23, 2007

Fredag och jag vaknar på ett skitdåligt humör. UPPDATERAD!

Solen skiner och jag blir ännu mer förbannad. Har den inte lyst förut, så kan dem skita i att skina idag också... det är liksom att kasta pärlor för svinen.

Nu är det visst enligt Expressen nyttigt för småtjejer att sola. Ja, gör det, småhöns och dra på Er hudcancer istället. Jag kan berätta om fyra personer som fick det.... två är döda idag!

Sen är jag förbannad över att radion gick på och den var inställd på Alsing och Forsell, som hade den där tävlingen om att tävla om Alsings pengar. Och så påstår puckona att V Gurra var Gustav den sjätte. Feeel! V:et står för 5... alltså Gustav den femte. Hur korkade är Ni?

Sen är jag förbannad över att jag inte är i Hollywood, där Camilla har sin graduation idag. Jag hade velat sitta på första parkett och bita på naglarna och undra om hon är nominerad till någonting denna gången. På VIT blev hon ju "best student". Tur att hennes amerikanska extrafamilj är där om man nu absolut måste hitta något positivt.

Jag är förbannad över att jag har en sån djävulskt ful leopardmönstrad morgonrock, där det hänger trådar överallt.

Och ännu mer förbannad är jag över att jag aldrig får iväg paketet med garn till Gagga. Det förbannade paketet ligger på bänken i köket och hånler åt mig.

Jag är arg och frustread över att jag inte fixar att göra alla de saker jag vill göra. Delar av kroppen vibrerar och vill sätta igång och resten säger stopp.

Sen är jag riktigt pissed över att det fortfarande är så många som inte betalt "Better place". För fan människor... har Ni tappat bort inbetalningskortet igen, maila mig och jag ger Er bankgironumret.

Jag är jäkligt arg över att jag sitter här och dricker gårdagens kalla kaffe... bara för att jag inte orkat sätta på nytt.

Och mest förbannad är jag över att jag är så förbannat förbannad. Det är tur att jag ska iväg på mitt "veckomöte idag".

Over and out/Mamselamsen, som i affekt går och långsamt stryper kaffepaketet.


Uppdaterad 12.20
Nu har jag varit hos min "mentor" och fattar jag varför jag är så arg... och att det är helt OK att vara det! Och när det blev OK, är jag inte förbannad alls längre.

Homo sapiens är ett konstigt släkte!

Men all den arga energin finns fortfarande kvar i kroppen och jag måste göra av den någonstans. Nu jävlar, ska här städas!!! (Det är inte ett år för tidigt.)

Over and out/Mamselamsen, med världens bästa terapeut.

16 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Och annars...?
;)

9:58 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Sandra: Av någon förunderlig anledning gjorde dessa två ord att jag skrattade lite i ena mungipan.

10:01 fm  
Blogger Ivana tycker...

Jösses, låter ungefär som varje morgon för mig. Eller åtminstonde de första 5 minuterna av min vakna dag. Men jag hoppas att du får en härlig helg ändå! :)

10:05 fm  
Blogger l*eva tycker...

ja...enligt mig...så verkar Du vara ORDENTLIGT på bättringsvägen!

Önskar verkligen, att jag kunde bli så där Heligt Härligt Förbannad.

Sen skulle det inte göra ett dugg...om jag kunde få STORGRÅTA en halv dag också...jag har anledningar...men får inte fram en enda lite tår... :(

10:31 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Ja, jag tyckte väl att jag hörde extra hårda, bestämda steg från övervåningen! Säg till om jag kan hjälpa till med något!

10:40 fm  
Anonymous Anonym tycker...

*kram*

11:07 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Det är skönt att tillåta sig själv vara så där riktigt irriterad och sur ibland!!!

(Apropå Better Place... har du skickat skivorna till mig (Till Lidingö, för att du ska veta vem som jag är jag. :) )? Självklart ingen brådska! Jag bara tänkte på att du skrev för några dagar sedan att du skickade dem och jag har inte fått dem än(kanske kommer idag?)... Bara orolig att skivorna kommit bort på vägen!)

12:09 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Fast nu har det gått över.

Mia: Japp... skickade...igår!!!!

12:14 em  
Anonymous Anonym tycker...

Sandra knows.

1:50 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag kände likadant igår och var hos min terapeut och POFF! så är mycket aggressioner borta. Härligt! Det stod sig till idag när PMSen slog till med full kraft.Urk! Och min "tpt" är ju oxå världens bästa och snyggaste.(Hm!) "Morskan"

4:35 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Morskan: Jag sa till Stephan idag att det är synd om alla människor som inte får gå och prata av sig ibland.

5:08 em  
Anonymous Anonym tycker...

Vad kul! Då borde jag ha skivorna under nästa vecka! Det ser jag fram emot. :)

6:46 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Mia: Du har dem garanterat på måndag.

7:40 em  
Anonymous Anonym tycker...

Mamselamsen: Håller fullständigt med om att alla behöver någon som lyssnar och det är ett privilegium som ala skulla ha. Tur att vi tog oss i kragen och ringde det avgörande samtalet. Heder åt oss. Eller hur?"Morskan"

10:00 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Morskan: Japp, helt klart.

11:21 fm  
Blogger Forsells tycker...

haha:-) jag hade kunnat kopiera och lägga på min blogg för det var typ samma känsla i mig idag!!!!
Tack för att jag fick läsa en härlig beskrivning som jag delar!
Jag tom blev irriterad när jag hällde upp juicen ur juicepaketet och det kluck-kluck -kluckade ner i glaset! då är man irro.
Ha en go dag ändå. /Anna

11:12 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka