.

Mamselamsen

onsdag, mars 21, 2007

Madonna ritar kläder... det tror jag inte ett skit på. UPPDATERAD!

Jag läste i DN att Madonna skulle ha suttit ner och ritat kläder till HM. Jag tror på sin höjd att hon berättat lite om hur de ska se ut och sedan har någon annan ritat. Och det räcker ju för att Madonna ska få sätta sitt namn som designer på de för HM svindyra kläderna.

Och skulle det nu vara så att det räcker med detta, så har jag lite att tillföra. Visserligen inte helt dagsfärskt... men vad fasen, allt går ju igen. Dessa "designerbilder" kommer från tidigt sextiotal och direkt tagna ur ett par av mina dagböcker, när jag hade bestämt mig för att bli modedesigner som stor.
Designer3
Hm... jag var visst lite kär i Mats Olander mitt i alltihop också. Men det är inte så mycket att bry sig om, för jag hade en ny kärlek på varje nytt uppslag.
Designer4
Och på den här sidan var jag visst också kär... förmodligen i någon annan än Mats.
Designer5
Förmodligen var det plussizes jag tänkte på här.
Designer6
En djävulskt snygg klänning som jag ville ha och aldrig fick. Och förmodligen var jag inte kär just på den sidan i dagboken.
Designer2
Makeupen var väldigt viktig!
Designer1
Bara lite allmänt om hur man ska se ut.... förmodligen inte kär på den sidan heller. Hm.. konstigt!
Ego liten
Och här designern herself. Tio år, pottklippt och absolut snyggast i stan!

Så är det någon som känner ett oerhört sug efter mina fantastiska kunskaper i designandets ädla konst, så är det bara att höra av sig. Men glöm inte.... jag är dyr!

Over and out/Mamselamsen, 43 år senare.


Uppdaterad.
Jag var en lurifax redan då... en lurifax som stavade jävligt dåligt.
Dagbok2
Och vad jag minns, så gick bytet av "eilinern" bra.

5 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

Men Herreguud, var du bara 10år????

...men du får väl sätta dig med block och penna i soffan och börja SKAPA. Sedan kan väl någon annan förverkliga dina fantastiska idéer.

8:42 em  
Blogger Kam tycker...

Asså, såndär bloggrabatt är inte o tänka pårå??

8:47 em  
Blogger Strumpstickan tycker...

Madonnas reklamfilm är ju kul och snart springer alla minibitchar runt och leker tuffa i sin catsuit för 398:- som säkert är sydd av nån gammal tant i Kina...

Kul att se din pottfrisyr! Kanske jag ska leta upp nåt gammalt ungdomsfoto jag också om jag vågar... jag kanske måste ha en bitchsuit på mig först för att bli så tuff... *skrattar*

7:51 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Humlan: 10 år och samtidigt försökte jag sy konstiga kläder till Barbie

Katja: Kommer aldrig på fråga. :-D

Stumpstickan; Faktum är jag tror att det nog mest är bilderna och filmerna som var jobbigast för henne. Men det ska bli mycket kul att följa olika bloggar och se hur kommer att kämpa livet ur sig för att få tag på dessa kläder.

8:14 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Hahahaha....Du är ju bara för rolig. Vad skönt att du oxå har sparat din dagbok. Mina barn har haft himla roligt när dom har läst min. Jösses vad du skriver, kan inte varit roligt i Sthlm när du inte kunde skriva så mycket. hihihi..
Ha det bäst! och fortsätt att designa och skriva!

9:47 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka