.

Mamselamsen

torsdag, mars 22, 2007

Varför inte i Sverige?

Jag läste i Aftonbladet att de haft en tävling i USA om det äckligaste sneakersarna och förstapriset var 17000 dollar. Varför har de inte en sån tävling i Sverige? Jag skulle lätt vinna den tävlingen... om nu domarna skulle klara av att komma i närheten av dem.... jag menar.... det stinker! Och då snackar jag senapsgas i kombination av fotsvett och dööööd!
Äckliga sneakers
Men vilka pjuck!!!! De har historia! De har sprungit tjejmilen, jagat svartbjörn, presterat en TjejVättern med nästan dödlig utgång, orienterat, plockat svamp, shoppat i världsstäder, kört fast i öknen, badat i Stilla havet. De var med när jag fick Jackpot i Las Vegas, de har klampat runt i mängder med hästskit.... och faktiskt gått helt normala promenader också.

Snacka om historia! Man kan verkligen känna historiens vingslag när det börjar puttra lite trevlig under fotsulorna varje gång jag snör på dem. Och man får snöra hårt, för att vara helt säker på att de/det som bor i skorna verkligen stannar där, när "hemmet" beger sig ut i världen.

Såååå.... kom upp med en tävling! Jag vinner garanterat. Eller finns det någon som vågar gå i klinch med mina pjuck?

Over and out/Mamselamsen, vars sneakers förnärvarande är uteliggeare.


Men skulle det vara så att Paris Hilton vill låna dem inför sitt kommande projekt som lägerledare... går det bra. Visserligen får hon nog klippa upp dem fram i tårna, för hon har väl fötter à la Långben.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Vet du Mamselamsen..

Jag TYCKER om dej..Jag vet att det är lite fånigt då vi typ bara träffats 2 gånger lite snabbt
Men Cant help it..
Du är så jäkla rolig..Jag bara Äääälskar din humor..

Kram

/Cian

11:39 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

*ramlar av stolen* Jösses människa.... TACK!

1:20 em  
Anonymous Anonym tycker...

ska ha en utmaning med några av mina kompisar en festkväll och dina sneakers skulle passa bra. jag är varken galen och jag är seriös:har du kvar dina sneakers och skulle jag få köpa dom isåfall?

elund

10:24 em  
Anonymous Anonym tycker...

Trevlig bolgg! Intressanta pjucks du har. Skulle dom vinna en dofttävling säger du?

Ha det fint!

TB

10:46 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka