.

Mamselamsen

måndag, november 27, 2006

Sablar vilka bra tips man får genom Expressen till Mamsans MUMS och MAT.

Julmust i alla ära, men det behövs något lite mer modernt till jul i år. Kalkonläsk är ju coolt, men det passar ju inget vidare i Sverige.

Här behövs något mer traditionellt. *funderar*

Varför inte ta och "kolsyra" julens grisfötter. Det ska väl inte vara några problem att köra dem i mixern... jag menar det är lite knöligt att stoppa i dem som de är, i en flaska. För att inte tala om hur svårt det skulle vara att få ut dem.

Nä, mixning får det bli. En alldeles underbara sörja... full med proteiner som bubblar av kolsyra.

Skulle det nu vara någon som tycker att detta verkar lite osmakligt, kan man alltid tillsätta en näve socker... så det blir lite som Pommac.

Och självklart tänker vi på alla med diabetes och de som bantar. Vi kommer även att ha en lightversion, lite chict sötad med aspartam.

Välkomna till Mamsans på en hutt... "Pig-foot soda"!

Over and out/Mamselamsen, innovativ entreprenör.

9 Kommentarer:

Blogger Strumpstickan tycker...

provtips... marinera köttfärs i cocacola eller julmust över natten, en annan variant är med julöl, porter eller whiskey...

krydda sen som vanligt med julbullar med ingefära, salt, peppar, kockens lökpulver istället för hackad lök och liite kryddpeppar...

oanständigt gott!

Monica, Göteborg

8:06 fm  
Blogger Strumpstickan tycker...

p.s ... en msk lökpulver är lika med en gul lök...

8:06 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Kan man hälla det i en flaska sen? :-D

8:08 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Hujeda mej...

Tur att vi inte åker förbi Nybban nästa helg då...
Vet inte ens om jag skulle klara av att SE kolsyrade grisfötter...

Det räcker med att svågern kräver dem på julbordet..men han får fan äta dem i farstun...

/Cian

8:10 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag tror att det är en delikatess! :-)

8:14 fm  
Blogger PGW tycker...

nejmen nu blev jag nog lite illamående ... men det värsta är att jag tror att det skulle finnas en marknad för eländet.

8:20 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

PGW: Illamående? Detta är ju en delikatess.... du fattar ju ingenting. :-)

8:25 fm  
Blogger Vonkis tycker...

Medmitt illamående tillhör jag också de som inte förstår det här med nya smaker.Huvva.

11:07 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Voniks: jag tror det kallas kultur... och därmed obegripligt.

3:25 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka