.

Mamselamsen

måndag, oktober 03, 2005

Äntligen mitt vanliga jag igen!

Efter ett par timmar hemma är jag mitt gamla vanliga kaxiga jag igen.

Dom där kurserna ska ju bygga självförtroende... men efter att ha hört i en halvtimme: "Det är inget att skämmas över att vara arbetslös, oavsett vad folk tycker och tänker", så börjar man faktiskt skämmas. Innan hon började tjata om det, hade jag inte haft en tanke på att jag skulle behöva skämmas. Tur att jag är som jag är och skiter i det. Jag har ju lite andra planer med mitt liv. Men jag tänker på dom som varit inne i svängen länge... det måste ju knäcka dom totalt. Rätt konstigt med tanke på att kursen ska "bygga upp" och motivera människor.

Jag undrar vad sådana här dj..la kurser kostar? Jag måste ta reda på det. Det här är ju skrämmande... och då har jag bara gått en dag.

Jag har ju berättat att jag och fyra till ingår i Kaffe-gruppen. Men sen finns det två grupper till. Aktivitets-gruppen: som ska ordna en aktivitet i veckan. Så på onsdag ska vi gå på långpromenad i Svartbäcksmåla. (Vi ska ordna kaffe =). Sen en annan Aktivitets-grupp, som ska ordna gästföreläsare och fixa studiebesök. Vad sägs om det? Allt för att handledaren inte ska göra något annat än att dela ut en massa papper och kolla närvaron. Ett sånt "glidarjobb" skulle man ha. Det är säkert jäkligt välbetalt, om man gör det som konsult.

Hihihi... undras vad vi får göra för upplyftande saker i morgon? Jo, det var nått om attityder. Jag tror att jag ska klistra på en intresserad attityd på förmiddagen och en stöddig på eftermiddagen. Vad sägs om det?

Men nu ska jag f..n i mig korka upp en flaska vin och visa upp en rödvinsstinkande attityd.

Over and out/Mamselamsen den attityd-schizofrena saken. *skrattar*

6 Kommentarer:

Blogger PGW tycker...

Hehe, nu har du den rätta Wallraff-attityden tror jag :-)

7:21 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Hell yeaaaaah!

7:43 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Och här var det tomt!

8:48 em  
Anonymous Anonym tycker...

*garv* Halvvägs igenom flarran än? Jag skulle behöva mig ett glad med! Och säg mig mamsen.. VAD har du i handväskan? ;)

8:49 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jajamensan... lite drygt igenom halvan!
I handväskan har jag stor blank lackplånbok (förståss) ett läppstift, en glittrig läppenna, nycklar, tre tändare, pepparspray, lypsyl pepparmint 2 st (USA), mobiltelefon samt en reklampenna från The Stratosphere Tower i Las Vegas. Tja, det var allt! Städat och klart! Ciggen ligger på köksfläkten.

9:28 em  
Blogger PGW tycker...

Borde du inte ha en liten spionkamera också för ditt wallraffuppdrag?

8:14 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka