.

Mamselamsen

söndag, oktober 02, 2005

Det är dags för Mamselamsen att bli lite produktiv i samhället.

Har satt upp mig på AF, och i morgon börjar någon form av "Optimistkurs" eller "Vuxendagis", som ska stärka mitt självförtroende, lära känna mig själv, lära sälja mig själv, teambuilding... "you name it"! *skrattar så jag håller på att dö*

Får jag mer självförtroende blir jag olidlig!
Är det nån som känner mig, så är det nog jag.
Teambuilding... vilke dj...la lafs.
Lära sälja sig själv... låter som någon form av kurs för en framtid inom prositution... och det är jag nog på tok för gammal för.

Men jag måste säga att det ska bli både intressant och givande att få se vad våra skattepengar går till. Jag lovar total uppdatering... även under dagen. För, det första jag tog reda på var hur många datorer det fanns. Hihihi.... lovar bloggning om hur jag säljer mig själv... men kommer dom med lårhöga svarta platå-stövlar, då retirerar jag.

För tusan hakar, jag måste gå och lägga mig snart. Har inte stigit upp klockan 6.30 på långt över ett år. Himmel, det är ju i ottan... långt innan tuppen vaknar.

Over and out/Mamselamsen, den nya produktiva kuggen i det Svenska samhället.


För resten! Om en liten liten stund kommer min räknare att passera ett mycket jamt nummer.... 50.000! Så många "gökar" har ödat sin tid här. Tack!

6 Kommentarer:

Blogger PGW tycker...

oh hjälpaligen ... det som normalt händer när en normalt tänkande människa sätts på sådana kurser är att man blir ARG! Hoppas innerligt att det är bättre i Nybro än de kurser jag har träffat på lite här och var!

11:02 em  
Blogger anna tycker...

Ska du gå SDI?? Den är jättebra, gick den i veckan! Men alltså, jag är känd sm världens mest morgontrötta ever, och halv sju h ä m t a r jag mina kompisar imorron...

11:04 em  
Anonymous Anonym tycker...

Ville bara tacka for valkomnandet. Solen skiner har i Honolulu! Vaknade just, darav det sena svaret.
hm.... liknande familjeforhallande eller vad...2 mammor, och 2 storasystrar (Jessicor)i Sverige och tva vilda utflugna Millor langt bort i vast!
Coffee? Anytime!

11:33 em  
Blogger Ilva tycker...

grattis!

7:05 fm  
Blogger Gagga tycker...

När jag "sent i mitt liv" blev bondhustru, blev jag inbjuden på ett "möte" för sådana som jag. Vi blev talade till som om vi vore mindre vetande, och fick rådet att kanske försöka gå någon kurs i bokföring för att kunna avlasta våra män. Dessutom fick vi små käcka tips om hur vi kunde bidra till försörjningen genom att t.ex. förpacka kogödseln i småförpackningar o sälja.
Där satt jag och blev alldeles stum o vet idag att jag definitivt inte var den enda i församlingen som hade både universitetsexamina och heltidsarbete. Men det var det ingen som varken frågade om eller nämnde den kvällen.

Lycka till!

7:54 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

gagga! Exakt!! *fnissar*

8:26 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka