.

Mamselamsen

söndag, oktober 02, 2005

Det ekar... ekar... ekar... (Uppdaterad)

Ja det gör det verkligen i plånboken nu. Idag hittade vi den absolut rätta kristallkronan till "tornet". En gigantisk skapelse med dubbla korgar på undersidan. Fast en hyfsad affär blev det... vi lyckades till slut pruta ner den ett antal "lusentappar".

Så, trots att den bara är upphängd i kroken utan belysning, går jag fram och tillbaka och njutningsfullt suckar... f..n vet om jag inte dräglar lite också. *torkar mig om hakan*

Nä, nu ska "mannekänguppvisnings-outfiten" på. Jag kanske kan ta med lite av suckandet dit, uti fall det dyker upp någon sagolik kreation.

Over and out/Mamselamsen, som nog hade gjort sig på "Suckarnas bro" i Venedig.

Uppdaterad 17.30
Ha... där fick jag som sa att jag aldrig handlar till fullt pris på Magazin Lou. Fast det var det ju inte riktigt förståss... jag fick 10% rabatt. Jag blev med en puderrosa lite formsydd dunjacka. As-kalas! Risken är gigantisk att jag blir av med den när Millan kommer hem... men Nä, du din lilla skata, det kan du glömma. =)

Over and out/Mamselamsen, bankrutt.

6 Kommentarer:

Blogger Batbut tycker...

tänkte bara säga hello, till den amerikaberesta glamourdamen nere i Nybban. Med kristallkrona och allt *s*

6:20 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tjena bruttan! Så himla roligt att du hör av dig! *kramar*

7:01 em  
Blogger Gagga tycker...

Akta dig så inte Ebba slänger sig i kristallkronan. En av mina små kissar lyckades hoppa upp i vår PH-lampa häromkvällen o slita loss det elekriska ur taket. Men du har säkert högre takhöjd o mer väluppfostrad katt.

7:02 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ganska högt till tak... men en fulllständigt bångstyrig Ebba. *skrattar* Hon har redan försökt... men vi har dörren stängd, tills vi fått upp lampan till rätt höjd. Då ska den förhoppningsvis vara ganska "kattsäker"

7:06 em  
Blogger PGW tycker...

Finns det något som är verkligen kattsäkert egentligen? Jag tycker det verkar som att de är väldigt kreativa de små rackarna.

7:22 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag vet... värre än småbarn. men förhoppningsvis växer hon väl till sig.

8:02 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka