.

Mamselamsen

lördag, oktober 01, 2005

Minglat och klart... plus en massa sladder.

Så har man varit på torget igen... börjar bli lite tjatigt. Samma affärer, samma människor, fast det var någon form av tinge-tangel i alla fall. Nybro Vikings hade nått spektakel. Fast jag är ju inte ett skit intresserad av fotboll... eller ishockey är det nog egentligen. Ups!

Men det är skitkul att fika med Sladdis, för hon har så mycket sladder som hon gärna delger mig. All information är bra information, med tanke på vad vi har för planer. *tiger som muren*

Egentligen när man ska ut och gå på stan, borde man ha lågskor på sig. Men inte jag! Nä då, skyhöga klackar stolpade jag runt i och när jag kom hem var tårna som bortdomnade. Men det kostar att ligga på topp. *fnissar*. Hela mingel-outfiten åkte av så fort jag med hjälp av ledstången släpat mig upp för trapporna i huset, så nu sitter jag här i ett par gamla träningsbyxor med klorinfläckar och mina urgosiga sneakers som egentligen inte får vistas inomhus. Och enda accessoir just nu, är en ovanligt kelig Ebba som ligger och kråmar sig i mitt knä och spanar på muspekaren.

Over and out/Mamselamsen som nu är i tårtmakartagen.