.

Mamselamsen

fredag, september 30, 2005

Hu, vad pengar vi gjort av med idag.

Vi har blivit med Dvd med surraound-anläggning. Den ska vi ha i köket som CD-spelare. Stephan ska bygga in allting så det inte syns. Han är noga med sånt. Sen har vi blivit med ny matgrupp i ek samt en buffé i samma stuk. (Det blev precis som JAG hade tänkt det. Hihihi..) Våra träpersienner sitter på plats, så nu kan jag springa runt spritt naken om jag vill. Inte nog med det... vi köpte ett litet kaffekoppsbord till Stephan, som han ska ha vid TV:n. Fåtölj och soffbord står nämligen inte tillsammans. Sen blev det gardiner till mitt rum... inte alls som jag egentligen hade tänkt mig. Nu blev det riktigt rosiga engelska skapelser. Jaa... mitt rum går i rosor och guld. Nån som är förvånad? *skrattar*

Härom dagen gick vi en runda runt i lägenheten och konstaterade att veganer nog icke göre sig besvär. Inte heller folk som inreder efter feng shui... eller vad det heter. Här kryllar av både döda djur och döda blommor (torkade rosor) Egentligen om man går efter det där japanska, borde vi må skit, med tanke på allt dött som finns här... men NÄ det gör vi inte. Och skulle det ha inverkan på oss, skulle jag nog inte vilja veta hur vi skulle vara om allt var levande och alla speglar satt rätt. Vi skulle bli så gräsligt positiva att ingen människa orka med oss. Nä, vi håller oss med lite dött och är lagom positiva och i fas med vår själ.

Ebba von G. är fortfarande inte riktigt kry. Hon ligger i mitt knä och sover just nu. Inte ett skit intresserad av att jaga muspekaren = hängig. Men jag ska ge det i morgon också... men sen ringer jag och frågar på Läckeby djurklinik.

Ohh... vad jag längar tills jag kan lägga in en massa foton... men jag måste vänta tills jag får programmen. Herre jestanes, det kommer att bli foton från LA, Ebba och en grandios massa foton på väskor och guldskor. Men bara lugn... det kommer... och då kommer Ni att kräkas på alla foton och tycka att: "Kan inte mänskán sluta snart".

Nä, nu ska jag ut på balkongen och ta mig en cigarett (Level) Har ju slutat med Prince efter det började med äckelröda paket.

Over and out/Mamselamsen som nu har en ganska tom och ekande plånbok.

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

kan knappt hålla mig... skynda - jag vill se väskor och skoooorrrr!!

7:56 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag ska!!!!!! Ge mig program...så ska Ni få se på både skor, handväskor och Ebba!

9:01 em  
Blogger Lyckliga Grodan tycker...

mamsen.. det är så skönt du är tillbaka.. krama födelsedagspojken ... och Ebba

9:07 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jajamensan... fast i kväll är han iväg ock spelar Texas holdém. Många "lusentappar" ska det bli.

9:27 em  
Anonymous Anonym tycker...

Feng shui i all ära.
Men när jag läste att det är bra att ha speglar ovanför diskbänken istället för kakel. Då gav jag upp.
Vem orkar putsa speglarna varje dag? För jag antar att stänk på spegelpanelen gör att man mår dåligt också.

10:03 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

För tusan inga speglar ovanför diskbänken. Vem vill se sig själv när man står med snipig mun och skrapar brända kastruller.

10:17 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka