.

Mamselamsen

lördag, september 24, 2005

Skitdatorer och lite annat.

Inte tusan hade de lagat min dator tills jag kom hem... Nä, för den var tvungen att skickas iväg. Och det är den nu. Men bara lugn, vi får en ny anäggning installerad på tisdag. TRÅDLÖST!!!!!! *fnissar skitviktigt*

Jag lovar att när den är på plats, kommer jag att att fylla min Flickr på nolltid. Allt från uppträdanden, Mike, väskor och den gamla mannen som putsar alla stjärnorna på Walk of Fame. Ohhh....så kul det ska bli.

Men mig hem från Hollywood hade jag också en demo av och med Camilla och hennes band. Tyvärr får jag inte börja skicka ut den, för tydligen var det något med mixningen som inte var bra. Jag tror det var en "sur" ton, som Millan presterade. Men himmel vilka låtar den ungen skriver! T.o.m. "Anna Brandman" kan hitta låtar att "headbanga" till. =)

Nu har vi nästan packat upp och byggt om hela lägenheten. Fy f...n! Inte nog med att man ska packa all kristall, den ska packas upp och diskas också. Blä... sitter här med världens mest nariga och spruckna händer. Får ta en specialkur med mina mer eller mindre konstiga krämer som jag köpte på Target och "99-cent store". Hu, vilka "bra" saker man kan hitta i sistnämnda affär. Bl.a. köpte jag kex som var fyllda med marsh mallows. Dom var faktiskt riktigt jäkla äckliga. Men dom duger nog när det blir kris. Eller vad sägs om ljus som doftar varm äpplepaj.

Jag kan berätta att jag redan sparar för att kunna åka och hälsa på Millan i vår igen. Och då hoppas jag även få fika med Kristina i Santa Monika. OK? Varför inte den engelska restaurangen med alla fotona på väggarna och som serverar bl.a. leverstuvning, vilket jag självklart INTE ska ha.

Ebba von G. lever livets glada dagar hos oss. I hennes huvud kan man leka med allt... händer, fötter, blomjord och den allra finsate pennan som jag ska skicka till Biggis (adress?) Den kommer att vara litte tuggad, men det kanske inte gör något. OCH... hon har inte misslyckats med lådan en enda gång. As-kalas-stolt "mamma".

Nä, nu tänker jag inte skriva en massa mer... jo... jag sitter här med en alldeles ny tröja från GAP och en alldeles äkta pytteliten rosa LV-väska, som jag bytte till mig av Millan. Jag är heeet! =D

Over and out/Mamselamsen som nu ska fika med Sladdis på Willys.

PS. Glöm inte bloggtoppen. Jag finns ju inte med längre. :( DS

14 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Heeeej! Ser fram emot din återkomst till glamour och glitter i LA!! Skynda dig att spara så vi får ta igen vår missade fika :)

11:06 fm  
Blogger Gagga tycker...

Välkommen åter på banan!
Har troget röstat på dig varje dag för att göra dig glad, och i väntan på din återkomst här på bloggen.
Väntar på att få se dina bilder.
Nu åker jag in till den stora glmourösa staden Arvika en sväng.
See you!

11:54 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Kul att få läsa här igen. Nu har jag klickat i en röst åt dig på Bloggtoppen också.

12:01 em  
Anonymous Anonym tycker...

Kul att få läsa här igen. Nu har jag klickat i en röst åt dig på Bloggtoppen också.

12:01 em  
Blogger PGW tycker...

Titta där är du ju!

12:16 em  
Blogger anna tycker...

coolt! men hur kräsen tror du jag är, till och med jag kan headbanga till dom...ja då är det inte dansbandsmusik hon sjunger, och då fungerar det säkert!! vad nyfiken jag blev nu!

2:03 em  
Blogger Batbut tycker...

Skönt att höra att damen lever! Och mår bra. Var lite orolig när tystnaden blev så total.... Se nu till att skaffa en hållbar dator den här gången så vi slipper abstinensen *s*

4:13 em  
Blogger Ilva tycker...

men har du inte glomt att pinga? eller har jag missat det. Skont att ha dig hemma i allfall och snart ute pa natet, saknar dig!

8:04 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Jag instämmer i välkomstkören! Fast jag har tänkt ta lite bloggledigt, men det är svårt...

9:53 em  
Blogger Lyckliga Grodan tycker...

härligt att se dig i bloggvärlden igen mamsen.. som vanligt händer ju allt här.. och ingenting..

5:20 em  
Blogger PGW tycker...

men nu får väl datorreparatören ta sig i kragen och få fart på din dator!

7:41 fm  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Hej och välkommen tillbaka. Du är hett efterlängtad! Åh gulle gulle dig, som tänkte på mig däröver. Jag ser väldigt mycket fram emot den där pennan... :-) Mailar dig min adress per omgående och ger dig en stjärna i himlen!

8:47 fm  
Anonymous Anonym tycker...

STACKARS SYRRAN!
Hennes dator är fortfarande inte färdigreparerad! Idag tar hon säkert saken i egna händer - och då får de slappa reparatörerna passa sig! Hon kommer svingande med guldväskan i högsta hugg. (Detta skulle jag vilja se på bild - hö hö hö). / Tina sötsyster

11:25 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Nu tycker jag att du varit borta lite väl länge från bloggen..Mamselamsen abstines...
Kom tillbaka..
Kram kram

3:52 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka