.

Mamselamsen

fredag, september 16, 2005

Direktrapport fran trappan.

Klockan ar sju pa morgonen och jag sitter i trappan och smygsurfar pa nagans Internet. Blev utkastad fran lagenheten, for tjejerna pastar att man omojligt far vara sa pigg klockan sju pa morgonen. OK... sa har sitter jag med en kopp kaffe bredvid mig och haret star pa enda. Hoppas ingen kommer har, for da far de slag.

I forrgar var vi pa annu en konsert. Den var fantastisk! Blandade "artiser", sa det blev allt fran smaktande ballader till "hardrocks-country". Jihaaaa....... Pa konserten blev jag presenterad for en massa folk, som jag inte visste vilka det var. En skadespelerska som hette Mannings. Tydligen har hon spelat mot B. Spears i "Crossroads: och Enimen i nagan film. Jahaaa....en liten tjej med hastsvans. Sen var det visst en gitarrist som hette...??? LaFleur var det visst... tror jag. Och aven en gitarrist som spelar i Paul McCartneys band Wings. Och... nagan son till Ray Charles. Sen en massa andra, som jag inte kommer ihag. Men tydligt var, att man borde nog bli imponerad... synd for dom, for jag ar inte sa lattimponerad. =) Det var ju bara vanliga manniskor for tusan.

Igar tog vi det ganska lugnt. Jesica och jag gick noga "bara" en mil. Det enda jag spenderade pengar pa igar, var en begagnad CD-skiva av Sony and Cher och en vansinnigt dyr Italiensk glass, som inte var nagat sarskilt. Jo... forresten det blev en pepparspray, som man kan ha runt handleden, nar man ar ute och gar. As-kalas!!!!!!

Idag ar det graduation for Millan.... och du Kristina i LA... kom till den pa MI.... eller kom till "The Knitting Factory" pa Hollywood Boulevard... vi ar dar i kvall. Jag ar den rosa kvinnan med guldskor... vad annars? *skrattar*

Igar kopte jag in blommor till Millan.... och Mike (hans foraldrar ar ju inte har) Riktiga "Miss Universum-buketter". Jag forstar inte hur jag ska fa over dessa buketter till skolan. Bar jag dom, kommer jag att snubbla over en massa folk och sladdar som ligger och star pa gatan till skolan. Jaaaa.... sa stora ar buketterna. =)

Millan hade "arranging-examination" igar kvall. Jag fattar inte hur hon kan! Hon har alltsa skrivit notblad till alla olika instrument som skulle vara med. Musikerna hade aldrig hort hennes lat forut, men fick var sitt notblad och borjade spela. Det var skit-spannande att hora om det stamde, nar alla borjade spela tillsammans. Och det gjorde det... HURRA! Det blev nog en A i betyget dar.

Millan fick reda pa i gar att hon var nominerad till nagon form av "out-standing student" pa skolan. Sa idag far vi reda pa om hon blir det. Dom ar tre som ar nominerade. Fast for mig ar hon redan speciell. Men visst ar det kul.

Jag aterkommer i morgon om vad som hander idag. For nu MASTE jag in i duschen. Duschen som bara har en strale. Sa nar man tvattar haret, far man jaga stralen runt om i badkaret. Tur att man har kort har!

Over and out/Mamselamsen med direktrapport fran trappan och haret star pa anda och den oborstade munnen luktar "skunk"

6 Kommentarer:

Blogger anna tycker...

vad härligt ni har det! jag är ännu mer sugen på att resa tilbaka till LA nu än jag varit på länge! det är en galen stad, men ack så underbar! håller tummarna för Millan nu...hon kommer klara det galant tror jag =D

5:20 em  
Blogger Bengt Lorentzon (Lorre) tycker...

Hej! Det finns visst det män som skriver i din blogg. Kul att läsa den. Skönt också att höra att du är 50+. Jag är 49 och skriver en musikblogg, i huvudsak inriktad på min egen generation (http://lorrelorre.blogspot.com). Dilemmat är bara att många kamrater bland oss födda på 50-talet inte vet vad blogg är eller hur man gör. Kan kännas lite ensamt ibland. Men - vi får hålla ut ! Bästa hälsningar, Lorre

5:22 em  
Blogger Theron o familj tycker...

Grattis till en duktig dotter!! Måste kännas fantastiskt roligt!
Ps. Börjar du inte lessna på "det stora landet" snart? Ds. *fortfarande lite avundsjuk*

5:23 em  
Blogger Lyckliga Grodan tycker...

å va kul med en graduation.. du kommer säkert att gråta floder.. ta med näsdukar.. och sträck på dig.. Du kan skrika "det är jag som har gjort'na" när hennes namn ropas upp..

6:33 em  
Blogger crrly tycker...

Iiiiih, vad härligt och spännande, och skitcoolt att läsa att du inte är så lättimpad...! ;) Kan säkert vara skönt för dem också att slippa en massa rövslickeri! ;)

6:35 em  
Blogger Humlan tycker...

Instämmer med crrly, vettiga människor vill väl bli bedömda för hur de är, inte vad de heter, vad de en gång har gjort eller vad det nu är som hänger fast med deras namn...

Det låter som uunderbara buketter, om än lite svårtransporterade, hoppas det gick bra för alla -utexaminerade, gratulanter och blommor!

9:52 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka