.

Mamselamsen

torsdag, september 08, 2005

Först bloggträffen.

Lite nervös var jag, för jag hade varken guldväska eller guldskor på mig. Kanske Bloggblad inte kände igen mig utan dessa atiralljer. Men det gjorde hon, för jag var det enda okända ansiktet på gatan. Ohhh....vad mycket vi hade att prata om. Och det ska Ni veta tjejer.... vi pratade skit om ALLA! *skrattar*

Hur som helst.... nu måste vi alla, som känner sig manade, träffas. Ilva... det går säkert flyg åtta gånger om dan hit upp. Börja spara... sälj...hm... dina recept (hade tänkt skrivit något annat, men min goda uppfostran förbjöd mig) :D

Nu sitter jag här alldeles proppmätt och lite salig i "roten". Tacos och lite rött, kan göra vem som helst salig. Runt omkring mig packas det med en icke förut skådad frenesi. Men som sagt, jag lutar mig tillbaka och gör inget annat än sippar lite på vinet.

Tack Bloggblad... det var jättekul att träffa dig IRL.

Over and out/Mamselamsen som ännu inte fått resfeber.

19 Kommentarer:

Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Oj oj oj.... det vill du inte veta! *skrattar och håller mig för magen*

8:05 em  
Blogger Ilva tycker...

ja man undrar! Jobbar pa att salja mina recept..ofr kroppen blir det nog inte sa mycket for! Sager som alla nadra ganger, nan gang efter jul kommer jag upp i vilket fall, da kan vi val ses i Batbuts stuga! Vilket scenario! Sjong ni nat??

8:06 em  
Anonymous Anonym tycker...

Åh, så roligt mamsen,, foto fick vi ju åxå på er båda. En träff med flera härifrån tror jag hade blitt en höjdare! Men eller utan guldväska.

8:24 em  
Anonymous Anonym tycker...

Köp en present till mej over-there, snälla! /Tina

8:36 em  
Blogger anna tycker...

oj vad roligt!!! jag är lika nyfiken som sandra om vad ni sa om mig =) och nyheterna imorse 06:30: kvinna mördad i nybro....skönt att du har skrivit igen säger jag!

8:48 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Hörru Mamsen, nu har du gjort alla så nyfikna... men: Förskräckens icke! Vi voro helt eniga om att vi är världens bästa bloggargäng!

Njae, sjöng och sjöng...*fniss* jag visade bara vad jag lärde mig för konster på senaste sångkursen. Fast ganska skrovligt idag.

9:10 em  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Så ni har fuskträffats!? Utan oss!? Va'roligt. Jag vill INTE veta vad ni sa om mig...

9:27 em  
Blogger PGW tycker...

Wow! Ni finns på riktigt alltså? Inte bara på nätet??

;-)

9:34 em  
Blogger Gagga tycker...

Hade så gärna velat vara med! Missade ju dig med en hårsmån i Nybro i augusti.
Må så gott!

9:46 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

ilva! Vi sjöng inte...men vi lyssnade på musik. Eller jo...Bloggblad sjöng och visade mig olka sätt att sjunga. Mycket lärorikt i och med att jag nu för tiden bara är oerhört hest sensuell. = Sönderrökt.

Jag lyckades förpesta hela Bloggblads terass. Samt att jag fick ett anfall av "kärringahetta" där. Men det avhjälpets med lite tvärdrag och våtservetter. :D

9:47 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

anna! jag tar det som en komplimang... för kvinnan som mördats var 36 år

9:47 em  
Blogger Lyckliga Grodan tycker...

jag hoppas ni sa nåt riktigt smaskigt om mig... nåt lite sensationellt.. hi hi hi :-)

10:01 em  
Blogger Bloggblad tycker...

LG: Du måste GÖRA nåt sensationellt först - som att anmäla dig till Idol och hoppa groda där...

Mamsen: Det VAR varmt på altanen - och häruppe under takåsen blir maken och jag alltid osams om att jag öppnar balkongdörren varje kvart - han fryser, och han har inte vant sig vid att jag inte fryser - som jag alltid gjort förr.

10:38 em  
Blogger FreakyOfficee tycker...

Ursäkta att jag tränger mig in här... men jag tror jag ligger lite i lä vad gäller bloggandet. Har inte ens hört talas om bloggträff förut ;)

10:57 em  
Anonymous Anonym tycker...

Patrick,, du är MIN!!

3:59 fm  
Blogger ... tycker...

Hallå! Har du ngn silvrig syster här i min håla? För i så fall såg jag henne idag trippa över gatan i silvriga pumps, silvrig väska och ett skärp som hängde hallvvägs ner på rumpan.

Tänk va...så fort jag ser något guldigt, silvrigt eller annat bling-blimg så tänker jag på Mamselamsen

10:30 em  
Blogger ... tycker...

Mamselamsen - du måste berätta mer för mig om "kärringhetta" anfall, jag är tydligen i farozonen. Stationsvakt skyller på det klibbiga vädret, men varken jag, morsan eller barnmorskan är så säkra på det. Vad tror du?
Jag har alldit varit frusen av mig. Nu rusar jag ut i bara linnen på överkroppen och längtar tidvis till kallare tider. Är det klimakteriet, eller har jag bara blivit topp tunnor tokig rentutav?

10:34 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Kimmi! Det ar helt klart Karringahetta!!

11:31 em  
Anonymous Anonym tycker...

Så kul med bloggträff!

11:48 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka