.

Mamselamsen

tisdag, september 06, 2005

Trallalalala.........

Allt känns hur lugnt som helst. Packa upp lite handdukar här, fikar lite där och kliar Ebba lite över allt. Hennes favvo-leksak just nu är en röd virkad pytteliten mus med en pingla på svansen. (Hur fånig är inte jag?)

Jag undrar hur Jessica ska hinna packa och bli klar tills vi åker. Dom har tydligen "skickning" på tidningen i natt. Stackarn... vad trött hon ska bli. Men jag ska minsann skämma bort de små hönsen, nu när jag har dem samlade på ett ställe. (Det händer inte allt för ofta) Nästa gång blir inte förrän till jul, när Millan kommer hem.

Ohh... jag måste berätta vad vi såg sent i går kväll från balkongen. Tre dj...la ligister som stod och massakrerade cyklar utanför stationen. Vi ringde ju självklart polisen och fick bara reda på att det inte fanns någon bil i Nybro, så dom struntade i det. En fem-sex cyklar blev nog helförstörda. Varför? Ingen aning, för när de ansåg att de var klara, bara stack dom. Lyssnade på oss?.... inte en chans. Så om någon från Nybro läser det här och fått cykeln förstörd, kan jag ge en bra beskrivning på killarna. Polisen vill inte veta.

Nä, nu ska jag gå och kolla igenom mitt handväskeförråd och kolla vilka jag ska ha med mig.

Over and out/Mamselamsen alias PysselMamsen

3 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Du kunde ju bli en anonym ligistfotograf och sätta upp bilder på stan...

På ett sätt är det himla skönt att inte bo i centrum, för även i vår lilla ort Händer Saker där om kvällarna. Men ingen föräldrer tror sin lille/a ängel om nåt sånt! Dom kanske inte heller vill veta.

5:47 em  
Blogger Theron o familj tycker...

Aha, du är tillbaka igen! För att snart försvinna igen?
Ha fantastiskt kul "over there" och se upp för orkaner!!!

6:07 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Forgofraf skulle jag bli...men igåt var den urladdad...förståss.

Men det är rätt skönt att bo på tredje våningen och alla dörrar in i huset är låsta.


mamma mu! Jag kommer att blogga där i från. Looovar! =)

6:18 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka