.

Mamselamsen

onsdag, september 07, 2005

God Morgon världen!

Dagens nyheter! En liten blänkare i Barometern och förstörelsen vid stationen i Nybban. Men inte ett ord om alla förstörda cyklar. Ja ja... vissa brott ska man tydligen inte lägga energi på.

Hittade för en stund sen Ebba von Sydows Expressen-fredag och det slog mig vilken totalt subjektiv tidning det är. Hon berättar rent personligt för alla tjejer vad som är ute respektive inne. Stackars stackars unga tjejer som inte "kan tänka själva", de kommer att gå omkring och se ut som Ebba-plagiat. Hade jag varit Ebba, hade jag tagit kontakt med olika "fashionbolag" och erbjudit mig att skriva positiva saker om dom för ett antal "lusentappar". Jag är övertygad om att jag skulle få det. Sån fruktansvärd makt tror jag att "lill-Ebba" har. Läskigt!!!.

Så, nu har jag varit lite kritisk. Där i från går jag till att bli lite mer personlig.

Idag ska jag bara göra det sista tills jag åker i morgon. Bl.a. måste jag köpa nytt lös-godis till Millan (uppätet) och sen ville Linea (obs! ett n) ha Fazer choklad (inget annat duger)

Sen är det min jäkla naglars tur. Många lager ska läggas på, för att jämna ut dom där blåsorna. (Bloggblad, vi får se om jag lyckas)

Over and out/Mamselamsen som just nu nästan sitter med fötterna i kattlådan.

9 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Äsch, jag har ju inte ens börjat packa, eller ens handlat små saker till lillasyster, "skickar" idag - hemma gissningsvis fem i natt. Men i morgon, dååå ska jag fixa.. :)

8:11 fm  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Det där med Ebba v S är onekligen lustigt, och läskigt. Vem är hon att berätta vad som är ute och inne? Jag har aldrig någonsin varit någon modeslav; tvärtom har jag vaknat 1-2 år senare och insett att det som var modernt då, kanske var lite ballt ändå. Jag hoppas att dagens tjejer fattar att mode inte är allt och att man inte behöver följa ett Ebbamönster. Eller Ebba-monster... :-)

9:34 fm  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Och du, f'resten: ha det helt jäkla underbart "over there"! Tänk att ha fått följa med! Nu följer jag med ändå, men bara i tanken.

9:35 fm  
Anonymous Anonym tycker...

"Idag ska jag bara göra det sista tills jag åker i morgon" - vad är det jag läser?! Skulle ni inte åka på fredag, den 9 september? Hoppas iaf att ni får det riktigt bra där borta nu!

9:38 fm  
Blogger PGW tycker...

Ta ur fötterna ur kattlådan! Bums!!

10:46 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

sabina! jag ska till Stockholm först...sen på fredag går flyget.

Jag sitter med dom i kattlådan igen... eller precis utanför i alla fall.

11:18 fm  
Anonymous Anonym tycker...

På så vis... smaaart!

11:21 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

sandar! I så fall är jag ateist

11:43 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Ebba v S är inte en trevlig figur...ryyyysning!

Ha trevligt i USA!

2:14 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka