.

Mamselamsen

onsdag, september 14, 2005

Fashion district.

Hallejuja....igen! Igar var vi i Fashion district och verkligen shoppade. Handvaskor...forstass. Planbocker, kattvaska (lack) i form av en liten bil, solgalsogon och annu fler handvaskor. Det ar sa billigt, sa det ar nastan skrattretande. Men de hann stanga innan vi var var klara, sa Jessica och jag ska tillbaka idag. Millan far stanna hemma, for hon har en massa tester idag.

Vi har traffat Millans pojkvan... oh, en svarmorsdrom! Kruxet ar at han aker tillbaka till Schweiz, for att plugga ekonomi om tva veckor. Men jag har minsann forbjudit Camilla att gora slut med honom. Ska JAG ha en svarson, ska det vara han... sa det sa!

Luften har i LA ar inte att leka med. Jag kanner en begynnade heshet. Men ungarna pastar att jag bara later hes och sensuell. OK... jag tar det, for man ska ju vara positiv. "Den sensuella Mamselamsen", vad sags om det? Speciellt som jag sitter har i ganska skitiga favoritjeans, en tamligen urtvattad T-shirt (Camillas) och fruktansvart "fotsvettiga" joggingskor, som far sta i fonstret nar vi ar hemma. Men "shiiiit", jag ar het! *skrattar*.

I kvall, nar Millan ar klar ska vi till Fairfax och ata. Millan sager att det finns en skitbra restaurang dar. Jag hoppas den har hyfsade priser, for har betalar Mamselamsen allt. *glorian lyser starkare an nansin*. Maste fa med Mike (svarsonen?)

Att det kryllar av uteliggare ar ju ingen nyhet. Men Camilla har sagt att man inte ska ge dom pengar, utan i stallet ta dom till ett McDonalds och kopa dem mat. Det ska jag gora om en stund, nar vi ska ga till Metron. Man moter nog ett tiotal pa vagen. En av dem kommer att bli matt idag i alla fall. (Kolla in glorian igen) *ler*

Igar kvall satt vi alla pa forsta parkett vid Camillas stora fonster och fick i oss en riktig dokusapa. Ett par, tvars over innergarden gralade mycket hogt. Tydligen hade kvinnan skrivit ut falska checkar. Ojojojoj.... men jag tror det loste sig pa slutet och att maken skulle fixa det. Vi kande oss som riktiga "gamar", men underhallande var det... da det trots allt slutade hyfsat... tror vi.

Na, nu ska jag forska slita Jessica fran datorn bredvid mig... vi har MASSOR att gora idag.

Over and out/Mamselamsen, som sitter har i sin nya stenharda body fran Victoria Secret.

20 Kommentarer:

Blogger Ilva tycker...

Kor hart nu pa upploppet!!

8:20 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jajajaja....men det basta ar kvar... graduation! Jag har smycket med som hon ska fa... sen ar det bara en giganstisk, riktigt amerikans buket med rosor som ska inhandlas. Och pa kvallen paaaaarty pa "The knitting factory".

8:23 em  
Blogger Cornelia tycker...

Vem behöver tv när man kan läsa ett underbart, målande och sprudlande reportage från Hollywood by night and day? Direkt från Mamselamsen.
Fortsätt vi vill höra mera....

8:36 em  
Blogger Cornelia tycker...

..... och mera om svärsonen också såklart

8:38 em  
Blogger PGW tycker...

svärsonen kräver vi nästan bild på. Handväskorna också.

8:44 em  
Blogger Batbut tycker...

ös på människa och berätta allt! *s*

11:25 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Bild pa svarson och handvaskor kommer, nar jag kommer hem. Inhandlat idag; en kolossalt guldig vaska med lov.

1:34 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Gläder mej till bilder av svärson och inköp ;)

7:52 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Bor själv i LA, kul att ni är här nu! Har följt din blogg ett tag och hoppas det blir ännu mer glitter och glamour framöver i LA ;-)

8:07 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Fika i Santa Monica??

8:08 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Åh, vad spännande det låter tycker jag. Jag vill OCKSÅ ut och resa och köpa massor med väskor och bli sensuellt hes (skulle passa bra istälelt för min pipröst) och bjuda uteliggare på mcdonalds och sånt... *harkel* ;-) Du postar väl bilder på alla väskor sen??

10:22 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Jag saknas sååååå någon att prata med på telefon! KOM HEM!!!!! / Tina

12:02 em  
Anonymous Anonym tycker...

Det var ju en bra ide´att köpa mat till dem men McDon.. urk

3:09 em  
Blogger Humlan tycker...

Jag vill också komma hem med famnen full av nyshoppat, bre ut alla inköpen på soffan och sedan bara titta på nyförvärven, nöjd med sig själv och sina fynd...

6:44 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Härligt att följa dina raider over there!
Man behöver ju strängt taget inte resa när man får liverapporter!

10:07 em  
Blogger Jenny tycker...

Här är det fullt ös som vanligt. Kör hårt livet är kort!

6:42 fm  
Blogger maruschka tycker...

Vill också shoppa, men har precis köpt ny bil, så jag ahr inte råd....fast att köpa ny bil är väl också att shoppa?

1:00 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Kristina! Jag skulle garna fikat i Santa Monika, men jag var dar for ett par dagar sen och vi aker hem i morgon. Nasta gang kanske.

4:22 em  
Blogger Bengt Lorentzon (Lorre) tycker...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

5:20 em  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Fortsätt göra LA osäkert! :-)

10:24 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka