.

Mamselamsen

söndag, oktober 02, 2005

Skitviktig på rätt dag.

Jag blev förra fredagen inbjuden till Magazin Lou på mannekänguppvisning. Vad säger Ni om det va´? Jag som ALDRIG handlar där, när det är fullpris. Men tydligen dög jag på något konstigt sätt, att få sitta där bland "soci-sketen" och nicka inställsamt åt alla kreationer som sveper förbi.

Som sagt... det är lite drygt en vecka sen jag blev inbjuden... med väninna. Jag ringde omedelbart upp "Sladdis" och frågade om hon ville hänga med. Jag berättade att det är på söndag (förra söndagen), som detta spektakel skulle gå av stapeln. Så vi fixade till oss till tänderna och stolpade iväg (high heels). Affären var mycket mörk och inte en enda "soci-sket" så långt ögat kunde skåda. Jag blev lite betänksam och vi gick hem till mig igen och kollade den skriftliga inbjudan, som hängde på kylskåpet. FEL SÖNDAG! Asch, vi hade "snajsat" upp oss i onödan. Men skam den som ger sig. Jag plockade fram "gå-bort-kaffekopparna" och silverskedar... dukade i tornet. Sen satt vi där och fikade och bara var så himla snygga. Alltid nått. =)

Men idag är det i alla fall rätt dag, så jag ska, så snart det sista lagret nagellack torkat gå in i garderober och kolla vad jag ska ikläda min lekamen. Man måste ju vara "stylish", som Ebba säger. Medan jag gör det, ska jag även träna på att nicka så där lite lagom överlägset som jag sett att de gör på TV.

Over and out/Mamselamsen som snart har "wiplash" av det överlägsna "headbangandet"

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Det är alltid roligt att göra sig fin, även om man inte har nånstans att gå! :) Ha så kul och ta det lugnt med bangandet.

Och oroa dig inte, här har du en som diarré-bloggar, så du är inte ensam!

11:30 fm  
Blogger ... tycker...

Ser fram emot en rapport om vad som är "stylish" från modevisningen!

11:56 fm  
Blogger Gagga tycker...

Klart att du blir inbjuden nu när du är KÄNDIS. Tycker de kunde ha skickat en inbjudan till mig också. Jag som gjorde reklam för Magasin Lou i augusti.

12:19 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

gagga! Lovar att jag ska påpeka det för henne.

kimmi! jag köpte en poncho i kaninskinn i LA och räknade med att vara ensam om den... men icke... liknande finns nu på Magazin Lou.

12:33 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka