.

Mamselamsen

söndag, augusti 21, 2005

Ska dom få rätt?

Dom som skriver om "bloggeriets" död? Fasen vet... för jag tycker det har börjat mattas av när jag går in och läser på olika bloggar (50-60 st). Inte lika många inlägg eller kommentarer längre. En del bloggar står helt still.

Snälla.....säg att jag har fel och att det bara är en liten höst-depression.

19 Kommentarer:

Blogger Klimakteriehäxan tycker...

Hej - ja men kanske - jag har en liten släng av blogdepp just nu...
Endera går det över eller så får man lägga av och överlåta sajberspejs åt dom andra. Fast jag ger inte upp riktigt än. Skor kan man ha mycket funderingar kring - jag måste ha bloggat bortemot fem gånger om skor, fötter och stövlar... och guldskor har jag haft, herrmodell med snören, men dom blev snodda!
skohälsningar

12:04 fm  
Anonymous Anonym tycker...

I won't give up... även om min gästbok har gjort det.

2:41 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Snart klar med pillet med mitt nya web hotell, då är jag tillbaks som vanligt.
Däremot tror jag det är bra, på sätt och vis, med "bloggdöden". Det betyder bara att alla som bara hoppade på för att "man skulle" blogga, slutar blogga.

4:50 fm  
Blogger PGW tycker...

Jag instämmer med Henrik, det blir nog bara entusiasterna kvar på sikt. Men så var ju semestern slut också, det märktes direkt tyckte jag. Mer aktivitet på kvällarna och mindre på dagarna.

7:48 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag bara hoppas att mina "favvisar" inte ligger av sig.

8:18 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Du har fel. Bloggarna får inte dö! :D Jag älskar min blogg, och andras!!! :D Om det till slut bara är jag som sitter och skriver för mig själv och kommenterar mina egna inlägg, så ska jag kämpa och kämpa!! :D

8:23 fm  
Blogger PGW tycker...

Instämmer med Sia! Jag kommer mala vidare om jag så ska göra det i min ensamhet!

Vilket säger en del om mitt förstånd tror jag ... ähum. ;-))

8:25 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Du har jättefel! Här ska det bloggas så höstlöven glöder:)

9:18 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Tyvärr tror jag precis som Henrik skriver att många kommer att falla ifrån.....de som hoppade på för att det var en modefluga.....vilket borde innebära att de mest intressanta blir kvar....Säger som Sia o PGW att man skriver för att det finns ett behov av att uttrycka sig :-))

10:09 fm  
Blogger Batbut tycker...

tror så här: semestern är slut, vardagen tar vid och den lediga tiden minskar. Innebär att light bloggarna minimerar sina besök, och de riktiga blogoholicarna består. Som med alla saker är det nyhetens behag i början, och sedan blir entusiasterna och eldsjälarna kvar. Vet inte om jag tillhör favvisarna men mig får ni dras med ett tag till "ler försynt och tigger efter smicker"

10:15 fm  
Blogger Batbut tycker...

Sabina, kunde inte kommentera på Din blogg - men testa Olzon (tror det var med z:a, du kan hitta länken på min blogg). Gratis och helt okej

10:16 fm  
Blogger carra tycker...

Jag har skrivit dagbok på nätet sedan 2001 (blev med blogg först i juli i år), och som jag har blabbat och plapprat under de här fyra åren är det nog ingen risk att min dagbok/blogg dör i första taget! :D

10:30 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Vem kan lämna upplysningar om Gösta Westling?
http://prisse.blogspot.com/2005/08/nu-startar-frfljelsen.html

11:12 fm  
Blogger Gagga tycker...

Vadå död? Har ju just börjat!

2:40 em  
Blogger anna tycker...

jag tycker det märks att folk är tillbaka från semestrarna...äntligen börjar folk skriva igen....

4:05 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag måste berätta något märkligt. På helgerna när folk är lediga, sjunker antalet på min räknare något. Men på måndagen, när alla är på jobbet, har jag jättemånga inne på min blogg. Idag kommer jag nog att slå alla rekord tror jag. Har redan passerat gårdagens totalantal. Hmmm.... smygbloggas det måntro? =)

4:21 em  
Anonymous Anonym tycker...

jag tror bara många har svårt att hitta tiden. det är fortarande fint väder så den lilla fritid man har efter jobb eller skola vill man inte spendera framför datorn.
de kommer nog tillbaka när höstrusket kommer

8:20 em  
Blogger Eva-L tycker...

Ibland är det just det faktum att man är inne och läser väldigt många bloggar och en del är så himla bra så att iaf jag får lite, inte prestationsångest, men nån slags jämförelse/mängdångest - varför ska jag skriva vad jag tycker när 10 andra redan har uttryckt min åsikt. Men sen är jag där och petar igen.

8:25 fm  
Blogger crrly tycker...

Det står jättestilla på många av dem jag läser helst, suck... :-/

9:27 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka