.

Mamselamsen

torsdag, augusti 20, 2009

Jag tänker inte vaccinera mig mot Svininfluensan!

Varför skulle jag? Jag har aldrig vacinerat mig mot den vanliga influensan... och överlevt... så varför skulle jag göra det nu.

Jag tycker folk är som galna, när de köper alla dessa attiraljer för att på något vis försöka undgå att bli smittade. Bara kolla vad de skriver på Dagens industri.

Jag kommer inte att göra något alls, mer än att äta en lagom balanserad kost... hurtbulla lite lagom... och vara lite lagom skitig.... med skitig menar jag att inte duscha varje dag.... inte hålla hemmet kliniskt rent... äta grönsaker utan att skölja dem. (Rädisor och morötter direkt från jorden.. och som är fulla med jord, är ju underbart.)

Jag anser att folk är alldeles för kliniskt rena och har det alldeles för välstädat hemma för att kunna bygga upp ett rejält immunförsvar.

Jag borde kanske fixa någon bed and breakfast här hemma. "Kom och bygg upp ditt immunförsvar, här är både småsunkigt och fullt med katthår."

Jösses vilken affärsidé!

Over and out/Mamselamsen, klurig som få.

4 Kommentarer:

Anonymous Cian tycker...

Jag är osäker...

Jag vaccinerade mej i vintras mot den vanliga influensan och ska göra det igen i år

Chefen har beordrat vaccin då vi bara är 3 per och inte kan vara sjuka samtidigt..Då går vi fasiken i konkurs..

Men ska jag ta mot vanlig influensa eller svin?

Jag vet inte om jag ska vaccinera Vilding...Mammahjärtat vill ju liksom bara låsa in honom men samtidigt..Munskydd och alkogel?
Det är ju liksom inte pesten

Jaja det kommer nog komma fler skräckrubriker...

10:03 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jupp... fler skräckrubriker kommer det att bli.

Man kan undra om det hade blivit samma rubriker om flunsan hade hetat Hamsterinfluensan, Kattungeinfluensan... eller något annat gulligt djur.

10:47 fm  
Anonymous Tessibess tycker...

Är du min andra hjärnhalva eller? *S* Du skriver precis det jag säger när jag pratar med andra om den här "farliga" influensan.
Är det ingen som tänkt på att det är fler som insjuknar OCH dör av den vanliga, årligen återkommande influensan? Och för den delen.
Vaccinet gör ju heller inte att man inte blir sjuk, det gör ju bara att man blir mindre sjuk, eller sjuk en lite kortare period.
Jag tycker hela den här karusellen är sjukare än själva sjukdomen...

12:13 fm  
Blogger PGW tycker...

Jag kommer nog vaccinera mig mot flunsan, men det brukar jag göra, svin eller ej. Egen företagare kan inte vara sjuk. Så desperat vaccinerar jag mig och hoppas på det bästa.

2:09 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka