.

Mamselamsen

onsdag, juli 16, 2008

Skryt!

Genom envetet powerwalkande och ätande 6-8 gånger om dagen har jag sedan en vecka tappat 2,5 kilo. Kanon... men den viktnedgången kommer att plana ut lite grand... det är bara kroppen som fått en chock över att att börja röra på sig igen och slippa all skräpmat.

Bara bara nyttigheter passerar mina läppar nu.

Varför jag gör detta? Jo, jag kom på att jag emellanåt "dippade" i humöret och efter ett långt funderande på varför, kom jag på det. När jag är en godisätande soffpotatis som inte längre kommer i mina kläder, faller humöret och det avspeglar sig i allt.

Jag har nu verkligen tagit mig i kragen och börjat motionera igen och som ett brev på posten återkommer mitt strålande humör... att jag sen går ner i vikt är ju liksom grädde på moset.

Det var så himla enkelt att gå från hurtbulle till degpotta. Det var bara att åka till USA där det var så varmt att man inte kunde vara ute förrän efter klockan tio på kvällarna... och då var det farligt att bege sig ut på powerwalk. När jag kom hem från USA, kom liksom allting av sig... och den sista droppen var nog när jag slutade röka. (Tjuvröker ibland) Poff.... sa det och så kom flera kilo... från ingenstans.

Men som sagt.... nu är jag "back on track". Soffpotatisen har motats ner i graven igen!

Behöver jag berätta att allt ryggont är borta?

Over and out/Mamselamsen, som nu springer upp för trapporna igen.... utan att dö.

1 Kommentarer:

Blogger PGW tycker...

Alltså nu vill vi höra lite hurtbulle-recept här! Jag behöver inspiration!

7:17 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka