.

Mamselamsen

lördag, juli 12, 2008

Ett riktigt bra "hurtbulleknep" för lata.

Om man väntar tillräckligt länge på dagen med att bege sig ut i spåret, börjar det ofelbart regna. Och man kan skylla på det och sen krypa upp och dega i soffan igen.

Under en veckas tid, har det nästan dagligen varit kanonväder på förmiddagen för att på eftermiddagen övergå till spöregn.

Det börjar nu svartna över Nybban..... så jag plockar väl fram lite kuddar och grejor och startar operation småmys. Motion får vänta tills imorgon.

Fast i ärlighetens namn stör det mig! Jag vill röra på mig... men inte i ösregn. Jag ringde till simhallen igår för att höra om man kunde lösa månadskort på Nautilus.... men det gick inte... och då tackade jag för mig. Jag har ingen lust att lösa halvårskort/årskort, för att sedan utnyttja det under en månad eller två. Har kollat upp Friskis och Svettis, men tycker att de är svindyra! Jag kommer ju endast att använda deras gåband.

Lösningen skulle kunna vara att skaffa ett eget gåband.... men var tusan skulle vi få plats med det?

Så slutlösningen får bli att sätta klockan på ringning och dra ut i skogen i ottan.... innan gudinnan Indra ger sig till känna.

Over and out/Mamselamsen, en degpotta.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Du får väl följa din karls idé om att ställa saker i trapphuset ;o) Fast iofs har du ju en inbygd trapp'maskin' där ändå, och då behövs ju inget gåband.

Och så kommer messerschmitten ;o) Indra är en gud, inte en gudinna. Lärde mig det i midsomras efter att ha trott det var en gudinna i flera år... *S*

1:49 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

tess: Det har jag också trott. För i programmet Galdiatorerna var det en tjej. :-)

Trapphuset är inte fel... vi har en trappavsats ledig. :-)

1:58 em  
Anonymous Anonym tycker...

Och jag har läst Margit Sandemo där en av döttrarna i en familj heter Indra =) Fast iofs kanske det står i boken att det är en gud... Måste nästan kolla upp det.

4:27 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka