.

Mamselamsen

fredag, juli 11, 2008

Jag kommer aldrig att bli modern!

Läser i DN om vad som kommer att bli modernt 2009. Nää, jag kommer att vara hopplöst ute även då. Jag vägrar byxdress med schorts och kavaj... jag vägrar lila (lila har ju bara gamla käringar, framför allt som hårfärg)... jag vägrar puffiga kjolar. Chinos är helt OK... har redan flera stycken... men de har jag å andra sidan haft i många år.

Jag undrar vad Stephan säger om ankellånga byxor? Skulle vara en fröjd att se honom stolpa runt med sina storkben med byxor på halv stång... och de ska vara lavendelfärgade... och som grädde på moset ska han ha en Panamahatt. Lite som en Vanheden i Jönssonligan. Säger de sedan att det ska vara loafers utan stumpor till detta, då smäller jag av. Har sett denna outfit alltför många gånger i USA... och det är fullkomligt och totalt gräsligt! Men säkert kommer någon lättpåverkad "youngster" att gå på det.
Loafers inga strumpor
Så... hopplöst ute kommer vi båda att vara. Men jag ger inte upp hoppet. Jag väntar ihärdigt på att "patchwork" ska bli årets trend. Jädrar vad avundsjuka Ni kommer att bli på mig då.
Rutbyxor

Over and out/Mamselamsen