.

Mamselamsen

fredag, april 25, 2008

Idol-audition imorgon för "Gaphals-Calua". UPPDATERAD!

Camilla gaphals liten
(Bilden tagen på någon av mina resor till Hollywood.... kanske 2005?)

Millan försöker att mentalt förbereda sig för audition imorgon. Det måste bli mentalt.... för rösten måste vila. Hon har varit sjukskriven i en vecka och ska så vara i en vecka till.

Doctors order!

Det är någon form av en gruvlig förkylning... bronkitis... halsfluss... pollenallergi och lite tuppjuck. (Den långa sjukskrivningen beror på att hon måste vara helt frisk innan hon får återgå till jobbet.)

Medikamenterna som hon fått utskrivna, gör att hon går in i dimman varje kväll när hon går och lägger sig. Fasen vet om det inte är döskallar på flaskorna och burkarna.

Fast hon säger att rösten ändå kommer hålla. Låten hon valt att sjunga kryllar ju inte precis av några fyrdubbla höga C.

Så nu hållar vi i den här famljen tummarna för henne... vi börjar redan idag, så att "tummagin" växer sig riktigt stark.

Over and out/Mamselamsen.


Uppdaterad.

Sååååååå kul! : Brooke är bland de sex sista just nu på American Idol. "Halleluuuulijaaaaaa!"

2 Kommentarer:

Blogger Fnuttisen tycker...

Här kommer det att hållas aaaalla tummar,tår och tassar så det blir en hel del. Gör detsamma för dig gällande rökningen. Såg att Brooke är kvar bland top6 hoppas att det sporrar Camilla lite. Ha en underbar dag för det ska jag ha :-)
Kramizar Susanne

9:30 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

T A C K !

Oh... är Brooke kvar.... Gud så kul. (Har haft så mycket att göra, att jag inte har kommit ihåg att kolla det.)

9:34 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka