.

Mamselamsen

söndag, mars 23, 2008

Påskafton.

En snabb repa (4 timmar) till Kosta outlet och där det stod ett par svarta lackskor och skrek på mig i skyltfönstret. Och självklart fick de följa med hem... där nästa skrik kom. "Oh, fy fan vad fula"... det var min älskade make som anser att att skor med kilklack och platåsula är bland det fulaste som finns. Jag bara log: "Get used to it baby".

Sedan drog frenetisk malagning igång. Tapas! Och det enda påsklika på matbordet var nog bara räkäggen.... fast inte riktigt, då de blev toppade med rökta räkor.

Ungdomarna hade ansvaret över den maten, även om Stephan försökte komma med lite goda råd mellan varven. Han blev dock utkörd ur köket.
Mat2
Efter ett fnissigt matlagande (speciellt över Karls chorizokorvar med stenhårda brödbitar) och vindrickande.... för det måste man ju göra när man "skapar".... var allt redo för "bordssättning".
Mat 1
Till skam måste jag säga att vissa av oss inte var direkt vrålhungriga när vi satte oss till bords. Alltså vi som varit i Kosta (Stephan vägrade) ... där vi hade tryckt i oss en rejäl Påskuffé mellan alla affärerna.

Men hur som helst... mätta och ovanligt sprudlande skulle vi... Stephan och jag... ge Jessica och Karl storstryk i spelet Sybarit. Ett spel om mat och vett och etikett.... för det borde ju vara vår specialitet. Pfutt.... vi försökte fem gånger och åkte rejält på pumpen alla gångerna. Så Stephan och jag är fullständigt överens om att de suttit uppe på nätterna och tjuvtränat på alla frågorna. Visserligen är det ganska många tusen frågor.... men vi är ändå övertygade.

Fuskare är vad de är! :-)

Over and out/Mamselamsen, en ovanligt dålig förlorare.