.

Mamselamsen

torsdag, mars 20, 2008

PÅ eller AV

Apropå vad jag skrev i en kommentar lite längre ner.... den om tvättmaskinen. På mig finns nu för tiden två lägen. PÅ eller AV. Vilket är ett oerhört stort framsteg för mig. För ett och ett halvt år sedan fanns bara ett läge..... PÅ! Detta ständiga På-läge resulterade i ett gigantiskt schlabang i hjärnan... eller som vissa kallar det, "att gå in i väggen".

Efter enormt stöd och hjälp från alla de instanser som många skäller på, hittade jag ett nytt sätt att leva och framför allt att tänka på. Så idag har jag även en AV-knapp.... tack o lov.

Ingen kan slappa som jag.... det är en väldigt ny känsla... och det känns härligt. Jag liksom känner hur jag fylls med energi när jag inte gör ett skit. Och framför allt tänker man så bra när man ligger och pillar sig i naveln.

Over and out/Mamselamsen, med en ovanligt luddfri navel.

4 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

Jag tror också att du gör helt rätt. Kan man inte koppla av och verkligen gå ner i varv, då har man inte heller kraften att vara effektiv när man behöver vara det.
...och vem behöver inte kloka tankar, dom som kan komma när man är lugn och avslappnad?

10:34 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Humlan: Exakt!

10:43 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Till Mamselamsen,
Av en ren händelse hamnade jag på din blogg.
Å jag som ALDRIG läser bloggar.
Har tyckt att det är nymodigt och inte mycket substans.
Kan tillägga att jag är 43.

Men efter jag läste din första gången har jag själv märkt att jag smyger in några gånger varje vecka för att varje gång glädjas åt nya sunda tankar o funderingar som tycks lysa med sin frånvaro hos de flesta idag, i denna köp- o ha-begärs värld.

Jag skrattade så jag kiknade första gången och jag vill bara tacka dej för att du uppmuntrar både mej och säkert alla andra som glider in lite då o då till dej.

Du har verkligen en må-bra blogg,

Fortsätt glädja oss e du snäll!

Från en som inte läser så värst många bloggar alias Loppan i Borlänge :-)

8:13 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Anonym: Nu rodnar jag hela vägen ner till tårna. Och jag som bara tycker att jag skriver en massa skit som kommer upp i huvudet.

7:25 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka