Tiden är ur led! UPPDATERAD!
Jag Fredagsskapar.... idag!
Började gnola på "Vår bästa tid är nu"... och så tyckte jag det.
Allt är Jan Malmsjös fel!
Over and out/Mamselamsen.
OKOKOKOKO.....recept!
- Brasiliansk oxfilé.... måste passa på nu innan den försvinner. Steks i salt och svartpeppar... tills den är lagom. Här, lite rosa.
- Fransk potatissallad. Kokt varm potatis... skivas. Purjolök, rödlök, vinäger, olja, grovmalen svartpeppar.
Klarrrrrt!
Åsså lite grönsaker förståss!
Började gnola på "Vår bästa tid är nu"... och så tyckte jag det.
Allt är Jan Malmsjös fel!
Over and out/Mamselamsen.
OKOKOKOKO.....recept!
- Brasiliansk oxfilé.... måste passa på nu innan den försvinner. Steks i salt och svartpeppar... tills den är lagom. Här, lite rosa.
- Fransk potatissallad. Kokt varm potatis... skivas. Purjolök, rödlök, vinäger, olja, grovmalen svartpeppar.
Klarrrrrt!
Åsså lite grönsaker förståss!
10 Kommentarer:
Purjo, rödlök + peppar + ???
tell us:-)
Fransk, varm potatissallad.
/Mamselamsen
Låter spännande. Recept? *hoppfull*
Men! Det såg ju gott ut!!! ;-)
Smarrigt värre! Men jag ska fredaga imorgon (ordnung muss sein) och då ska jag prova att laga den där dubbelbakade potatisen du tipsade om förra helgen! ;9
ÄR DU MATFOTOGRAFEN????
Stum av förvåning - vad är geggbilderna?
Lilla B: Ny kamera! :-)
Fantastiskt, det gick ju att titta på den där bilden utan att må illa. Grattis! :-)
Gammelmamman: Tack!
Saknar äckelbilderna. Tjusiga bilder finns i vartenda magasin numera.
Byt kamera :)
Skicka en kommentar
<< Tillbaka