.

Mamselamsen

tisdag, januari 29, 2008

Ungarna flyttar hemifrån.

Men inte blir man av med dem för det.

Man har dem på ICQ:n hela dagarna.

Och det är faktiskt oerhört trevligt. Man blir liksom uppdaterad.... i nutid.

Ibland skriker datorn hohoooooo.... varannan minut. Så har jag trots allt en hyfsad kondition när jag börjar powergå igen, så beror det på mitt rännande till datorn hela tiden. Man vill ju veta vad som händer... juh! :-)

Over and out/Mamselamsen

7 Kommentarer:

Blogger Hilda tycker...

Hej på dej. Du fick mej helt plötsligt att se lite ljusare och mer optimistiskt på att jag ränner fram och tillbaka till datorn. Jösses det lär ju bli några kilometer om dagen...Och förresten, jag är en sån där smygsurfare på din blogg ;)

8:17 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Hilda: Kul att du ger dig till känna.... ska omedelbart komma på besök hos dig. Jag SPRINGER..... med en fenomelnala konditionen jag nu har. =)

8:24 em  
Anonymous Anonym tycker...

Mitt problem är att jag jobbar vid datorn och sitter vid datorn i princip all vaken tid (egen företagare, så jag får bli arg på mig själv när jag surfar på arbetstid), så här blir det inget spring när ungarna kommer på (i mitt fall) MSN. De VET att morsan finns där i alla lägen. Men det är OTROLIGT trevligt!

9:27 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

anonym: Jag sitter också och "jobbar" här vid min dator.... man måste ju Gud bevars få in lite pengar. Fast jag kan inte låta bli och kolla vad de vill.... nyfiken som jag är. (Just nu har jag syrran online.) :-D

10:34 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Och japp! Jag "jobbar" fortfarande, fast klockan är halv elva. Jag bara slinker in lite här emellanåt... när hjärnan behöver en paus.

10:36 em  
Blogger Hilda tycker...

KUl att du tittade in hos mig med. Va kondis vi får!

11:24 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Hilda: Japp! :-) Och Stephan och jag ska göra avstamp i nästa vecka...om allt stämmer... till vårt hälsosamma liv igen. Då vi inte hittade ett rejält Bootcamp, sticker vi på spa istället. Och sen jäklar ska det bli turbodiet och poerwalks så det bara sprutar om det..

11:34 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka