.

Mamselamsen

torsdag, januari 31, 2008

Dagens status.

- Storm på väg .... IGEN! Här sitter jag och det är kavlugnt och himlen är nästan blå. För väl ta och få upp ved.... om inte annat för att det är mysigt med lite sprak i brasan.
- Apropå brasan.... rövva känns rätt OK idag... kan t.o.m. sitta. Genom en okulär besiktning av bakvagnen, lär den fortfarande ha samma färg som vanligt. (Tur att man har en karl som är bra på sånt.)
- Apropå okulär besiktning.... kollade jag över den jättefina Orkide som jag fick av syrran.... en orkide som är så vansinnigt lättskött att alla knopparna kommer att slå ut. Man bara ställer den i fönstret... ger den ytterst lite vatten.... sprayar den den... särskilt på luftrötterna.... och det har jag gjort... jag har t.o.m. snackat med den..... men NÄ!
Orkideknopp
Jag är ju jätteglad över att jag inte fick blå skinkor efter fallet igår.... dock hade jag inte varit ett dugg ledsen om jag hade haft den minsta lilla antydan till gröna fingrar. Allt utom Garderobsblommor och Svärmorstungor går en kvalfull död till mötes i det här huset... och det lika säkert som Amen i kyrkan.

Apropå Amen.... så ska a(r)men på höger sida få vila idag.... den gör nämligen rätt ont från gårdagen schlabang.... så här ska inte göras ett skit.

Och apropå skit..... Good Bajs!

Over and out/Mamselamsen

4 Kommentarer:

Blogger Cicki tycker...

Här har garderobsblomman gått hem till Gud. Övriga växter verkar dock överleva.

11:58 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Cicki: Jag har inte sagt att min Garderobsblomma mår bra. :-) Men den lever.... än så länge.

12:09 em  
Blogger Cicki tycker...

Det är ju i alla fall på pluskontot.

12:16 em  
Anonymous Anonym tycker...

Nästa gång ska du få en plastblomma.
T ss

2:29 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka