.

Mamselamsen

torsdag, januari 31, 2008

Rätt...IGEN!

Det blir ett gäng HM .... men inte förrän den första eller andra veckan i mars. Och nu skiter jag i alla goda råd jag fått.... jag gör saker efter mitt eget huvud.... det brukar bli bäst då.

Det samma gäller fonder. Jag såg igår programmet om hur vi blir "lurade" av bankerna. Men ärligt talat.... hur... ursäkta!... blåögda är människor? Att bara titta på utveckling de sista åren.... då ringer det en stark varningsklocka på mig..... för bra för att vara sant!

När jag väljer fonder, skiter jag fullständigt i vilken utveckling de haft. Jag försöker tänka förnuftigt... titta på omvärldsutvecklingen, trender och ekonomi i allmänhet... och sen pussla ihop det till något, som i alla fall för mig, verkar förnuftigt. Sen går jag in och kollar vilka företag som varje fond handlar med... och deras avgifter.

Jag försöker tänka själv och inte överlåta det till någon som bara är ute efter mina pengar. Det var väl klart som korvspad att tjejen på banken i förra veckan tyckte att det var köpläge på fonder istället för att sätta in pengarna på ett 4%-konto.... hon/banken vill ju tjäna pengar på mig.

T Ä N K S J Ä L V, är mitt motto !!!

Over and out/Mamselamsen, besserwisser