.

Mamselamsen

lördag, november 24, 2007

Svenska folket är konstigt.....

... fast det borde jag kanske inte skriva, eftersom jag tillhör skaran som aldrig i mitt liv skulle ringa och rösta på något på TV.

Daniel åkte alltså ur Idol igår.

Nu hoppas jag verkligen att han gör en "Chris Daughtry" (som jag skrev om i förra inlägget) och behåller sin "grej". Den killen är en riktig artist..... till skillnad från andra som bara är sångare/sångerskor.

Och så har vi Amanda. Lite "hypad" men med en häftig röst. Men frågan är hur länge håller rösten? Klarar hon en konsert på ett par timmar. Klarar hon 14 timmar i en skivstudio utan att rösten brakar ihop?

Picasso. Tja, hon är inte dålig.... men jag får ingen ståpäls precis.

Åsså han som jag inte kommer ihåg namnet på. Han har en riktigt häftig röst.... bara man slipper se honom på scen. Han är ungefär lika uppsluppen och spontan som kylskåpet jag har här i köket. Jag jämför honom med Mirielle Mathieu. Åhhh..... vilken röst! Jag spelade nästan sönder alla hennes skivor..... men när jag sen fick se henne på TV blev min besvikelse så gruvlig att alla hennes skivor åkte upp på vinden i många år. Hon var lika stel som en död sengångare.

Over and out/Mamselamsen

5 Kommentarer:

Blogger Mildamakter tycker...

Jag kom precis på en sak; har du slutat laga din innovativa fredagsmat? jag saknar den, eller i alla fall bilderna på den...minsann ;o)

10:29 fm  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Nja.... vi har börjat den hälsosamma stajlen igen. Så igår blev det bara fläskfilé med brynta bönor och brysselkål. Inte mycket att visa upp. :-)

10:36 fm  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Alltså.... Mamselamsen ovan.

10:36 fm  
Anonymous Anonym tycker...

I agree with your point!
men Amanda Jensen e ju bara för BÄST!!! dessutom har hon ju STIL, tjejen. De rosa flamingo örhängena och de stora gröna plate earrings hon haft på sig kommer från ett superkul smyckesmärke som heter MI LAJKI. Hittade deras hemsida med webbshop på www.milajki.com
mkt rock n roll, humor och lyx! örhängena kostar 499 SEK.
Puzz!!!

4:45 em  
Anonymous Anonym tycker...

Nu när Daniel har åkt ur så tänker jag bojkotta finalen, finns ingen vinnare kvar längre.

10:28 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka