.

Mamselamsen

tisdag, november 20, 2007

Dagens egoistiska bästa.

Börsraset är här och jag har sålt alla aktier eller fonder!

Skrev här, för sådär ett halvår sedan att min intuition skrek till mig att omedelbart sälja av allt sånt.... vilket jag gjorde. Intuition är bra, om man verkligen ger sig tid att lyssna på den.

Nu är tiden inne att gå till banken/bankerna och börja förhandla om räntan. Jag vill ju trots allt att mitt alldeles egna pensionssparande, som nu sitter på ett konto, ska växa tills jag börjar trampa "de gamlas bana". Japp, kör med eget pensionssparande, då det "kollektiva" pensionssparandet i banker och andra kapitalinstitut är en ren och skär förlust för oss alla vanliga dödliga.... plus att jag inte har lust att tvångsbinda pengarna tills jag går i pension.

Det här var ju inget vidare roligt inlägg.... bara ett "hurravadjagärbrainlägg"... och det tänker jag känna resten av dagen.

Annars..... jo, jag och Millan ska till Kalmar idag. Julklappsinköpen har börjat. Det kommer att bli en jul som går i heminredningens tecken. Båda tjejerna har ju skaffat nytt boende. Jessica önskar sig lite mer exklusiva grejor.... och Millan.... tja, där handlar det mest om slevar och grytor. Hon fick ju göra sig av med hela sitt hem när hon flyttade hem från USA.

Over and out/Mamselamsen, direkt från "rosmorgonrocken".

4 Kommentarer:

Blogger Unknown tycker...

Hello Mams

Skönt att du kan göra något åt de där symptomen...

Behöver Millan köksbord och stolar tro?

Hojta till
jag har en uppsättning på vinden...

Kram

/Cian

8:56 fm  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Mary poppins: Hon kommer inte ha plats för något köksbord. :-) Hon flyttar in i en lägenhet på 20 kvadrat. Men tack ändå.

/Mamselamsen

10:27 fm  
Blogger Mildamakter tycker...

Ha - jag tänkte på dig och ditt (gamla) blogginlägg häromdagen när jag läste i en tidning att det stora svarta ekonomiska hålet (eller hur de nu fick till det) närmade sig med stormsteg...och hur rätt du hade då för 6-7 mån sedan

3:06 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Ha.... kanske någon som vill anställa mig som ett orakel? "Oraklet frän Nybro"!. :-)

/Mamselamsen

5:01 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka