.

Mamselamsen

lördag, november 17, 2007

IDOL-åsikter.

Faktiskt tittade jag på nästan hela programmet igår. Efter att ha läst lite rubriker på Aftonbladet, så anser folk att det var oväntat att att han med det halvtaskiga skägget åkte ut.

Det tycker inte jag. Han var faktiskt ingen vidare gospelsångare. Han har en hyfsad röst men.... sparka till en buske och det ramlar ut 32 till med samma röst. Han skulle däremot göra sig perfekt i ett pojkband av typen Backstreetboys.

Min favorit är, efter att ha sett ett helt program, är "Händerna-Daniel". Killen är förbaske mig unik och sjunger as-kalas! Daniel...... jag håller på dig!!!!

Picasso, var den som jag räknade in bland dem som skulle få minst röster. Och ska jag vara ärlig, retade jag mig som fan på att hon knäade så förbaskat när hon gick runt och sjöng på scenen.

Och den andra tjejen med vitt häxhår, var bra. Jag har alltid gillat lite hesa röster.

Och sen han, den "blyge". Vill man ha en stel och snart söndersjungen Tom Jones.... tja, då gillar man honom.

Och så var det hon den där, som jag bara vägrar att nämna med namn. Varje gång hon öppnade munnen och började prata med sin sirapsröst, kastade jag mig ur soffan och gick ut och krä....... rökte.

Och sen...... snälla snälla alla stylister.... finns det ingen som kan lägga in lite "low-lights" i tjejernas hår. Jag blir ta mig fan bländad när jag tittar på dem.... det gigantiskt stora och kritvita häxhåret tar ju upp hela TV-rutan. Tjejer som är riktigt inne, har nu för tiden färgen "brond" på håret. Pamela Anderson är faktiskt ganska passé!

Over and out/Mamselamsen, som nu ska gå in och överösa den nyblivna 27-åringen med födelsedagspussar

2 Kommentarer:

Blogger Gagga tycker...

Faktiskt förälskad i denne underbare Daniel o djupt imponerad av Amanda.
Bästa IDOL någonsin.
Grattis till ditt födelsedagsbarn!

6:16 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Gagga: Jag ska hälsa henne. Vi ska snart ut och käka..... ska bara bli miljonärer först.... på V75. Du vet..... som vanligt. :-D

6:32 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka