.

Mamselamsen

torsdag, november 15, 2007

Jag och mitt bloggande,

Upptäckte idag att blogglusten kommit tillbaka. Dock med en viss skillnad från "förr". Jag har nästan helt slutat att läsa bloggar... har liksom inte tid. Så läser ingen här, har jag full förståelse... men jag fortsätter ändå att skriva samma gamla skit som förut.

Förresten.... har skaffat nya glasögon. Dock inte de där fula som tydligen är inne just nu. Ni vet, de där som alla ser likadana ut.... små och fyrkantiga. Nä, för jag har tagit ett par ganska stora glasögon ur en av mina lådor. Sköldpaddsmönstrade med lite guld.... förståss! Millan höll på att baxna när hon fick se mig i dem, med glas för 6000:- (det är väl själva fan, att det ska vara så dyrt att vara halvblind) Hon tyckte de var skitfula! Men jag sa till henne att jag är ett modeorakel och ligger alltid ett-två år före alla andra. Jag slog vad med henne om att hon själv kommer att glida runt i Stockholm i stora glasögon under det kommande året.

Och varför är jag ett modeorakel? Bara läs från början i bloggen. Jag var två år tidig med guldväskor och guldskor.... jag var två år tidigt med allt som var lack..... jag förutspådde axelvaddar..... och när jag nu tittar på olika "catwalks" ser jag en massa axelvaddar. Jag har alltid varit en förespråkare av höga jeans.... och vad händer? Jo, nu säljs de skitdyrt i hippa affärer. Mitt mål just nu är att införskaffa en äkta lodenrock..... så bered Er på att Ni alla kommer att gå omkring och se ut som små jägare med stora glasögon om ett år eller så. :-)

Over and out/Mamselamsen, oraklet från Nybro.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Så länge som du inte börjar förälska dig i frotté-sparkdräkter så är jag med! ;)

9:49 fm  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Jag kan inte lova... inte helt säkert. :-)

/Mamselamsen

10:01 fm  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Ninnibeth: Synd att du bloggar på Expressen.... jag och många andra kan inte kommentera där.

Mamselamsen

10:07 fm  
Blogger Prettomorsan tycker...

Hurra! :D
För bogglusta!

10:14 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka