.

Mamselamsen

torsdag, november 15, 2007

Millan har startat operation förföljning.

Det börjar ju dra ihop sig till att Millan ska överlämna vinsten från försäljningen av skivan "Better place-tilles song" till EB-fonden "Tille-lille". Men som jag skrivit förut, är det många som fortfarande inte betalt. Hon satte sig med alla pärmar igår och gick igenom vilka de var. (Tro det eller ej, men det finns fortfarande människor som fick skivan/skivor i december 2006, som inte har betalt) Hur som helst.... hon mailade alla... vilket jag redan gjort en gång förut. Många har redan hört av sig och bett om ursäkt. Men de som inte betalar eller hör av sig, kommer att få ett surt telefonsamtal från Millan inom en vecka.... tack o lov för eniro. se då alla inte uppgav telefonnummer.

Och vad händer mer? Millan flyttar till Stockholm den 1:a december. Och medan hon väntar på att albumet i Hollywood ska bli klart, ska hon arbeta. I hennes liv finns ingen arbetslöshet. Ett tag hade hon två och ett halvt jobb... och det funkar ju inte, så hon tackade nej till det ena. Fast det halva jobbet kan hon sköta lite när hon tycker, då det är ett distansjobb och är inte beroende av vissa arbetstider. Jösses, vad jag är glad över att ha tjejer som vet hur man tar för sig, och som använder sig av sina kontaktnät.

Och albumdet? Stor dramatik i Los Angeles! Vissa musiker kommer inte överens med producenten..... samtal till Millan som, från andra sidan jorden, ska gjuta olja på vågorna. Och efter att telefonledningen gått varm och mailen fyllts, har det löst sig. Nu fattas bara ett par körpålägg, som kommer att läggas i november, ska den "bara" mixas och mastras. Doug sitter otålig och väntar på att de sista filerna ska komma. (Skivan spelas nämligen in lite här och där i världen)

Och här? Jo, jag tittade på en gammal godisfilm på videon. Man får låna videofilmer gratis på biblioteket och till min stora lycka hittade jag "Den tatuerade änkan". Hem och fort som fanken kopplade Millan om på baksidan av TV:n..... jag fixar inte det... och jag och Stephan sjönk ner i soffan. Ooooo, vilken underbar film det är... jag blir riktigt varm om hjärtat! Och jag gjorde helt klart för Stephan, att om han inte sköter sig, ska jag skaffa hatt och börja ragga karlar på begravningar. Av någon outgrundlig anledning log han bara åt mig och sa: "Ja, gör du det lilla gumman".

Jösses, vilket långt inlägg det blev.... ett sånt där långt inlägg som jag aldrig skulle ha orkat läsa igenom. Så jag avslutar väl med en liten bild på en ovanligt låååång Elsa... så Ni får lite lön för mödan efter att ha läst enmiljontrehundrasextioåttatusensjuhundratrettitre bokstäver.
Elsa lång

Over and out/Mamselamsen, som måste få liv i min glasögonmodell...... 20 glasögon ska läggas ut ikväll.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Så fult! Det verkar som om folk tycker att bara för att dom är anonyma (till viss del) på nätet, så kan dom bete sig hur som helst mot folk dom träffat där! Sorgligt! :(

9:47 fm  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Jag veeet! Just nu sitter Millan med ett brev som ska skickas till en kvinna som beställde och fick fyra skivor i slutet av december 2006.

Men vi har lärt oss något viktigt. Alltid ta betalt i förväg... precis som jag gör med mina glasögon. :-)

/Mamselamsen

10:04 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka