.

Mamselamsen

lördag, oktober 07, 2006

Utlåtande om sparrisen med bacon!

Behöver jag säga mer än att vi köpt två knippen sparris idag.... detta skall intagas med de rösti som finns kvar sedan igår.

Sablar.... det var nog bland det godaste jag ätit på länge.
Sparris liten

Over and out/Mamselamsen, som vanligt.... "the big chef"!

7 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Sparris är en liten bit av himlen. Synd bara på sparriskisset sedan efteråt.

För er som inte vet så har alltså runt 45 procent av befolkningen något slags enzym (eller vadvetjag det är iallafall DNA-betingat) i kroppen som reagerar tillsammans med sparris och gör att kisset luktar minst sagt... underligt. Sött och skarpt på samma gång. Och konstigt. Och lite ammoniak. Svårt att förklara, måste upplevas.

Reaktionen är mycket snabb, kan räcka med 6-10 minuter efter att du svalt sparrisen tills ditt kiss luktar söt, kvalmig död. Förutsatt att du tillhör rätt halva av befolkningen alltså. Jag är, som alla säkert förstår, en sparriskissare, And Damn Proud Of It! Fridens.

3:40 em  
Blogger Ilva tycker...

t.o.m. bilden ser aptitlig ut! Vad har hant med dig?? Nu vet jag iallafall vad du skall fa bjuda mig pa nar jag kommer pa middag!

3:41 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Himmel.... jag tänkte inte ens på det idag när jag morgonkissade. Måste kolla nästa gång.

Ilva: Vissa tror att jag snott bilderna från dig. Snacka om komplimang. Vad som hänt?... jag har hittat den där knappen, där man kan ta närbilder.

4:12 em  
Anonymous Anonym tycker...

...och receptet då?!....eller får vi inte ta efter?

4:52 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

anaonymous: Bara att skära den färska sparrisen i bitar och stek den tillsammans med strimlad bacon. Krångligare än så är det inte.

6:03 em  
Blogger Vonkis tycker...

Låter och ser väldigt gott ut. Ska nog prova då min ömma moder kommer på besök.

6:19 em  
Blogger KarinC tycker...

Det ser gott ut det där...

1:06 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka