Sparris är en liten bit av himlen. Synd bara på sparriskisset sedan efteråt.
För er som inte vet så har alltså runt 45 procent av befolkningen något slags enzym (eller vadvetjag det är iallafall DNA-betingat) i kroppen som reagerar tillsammans med sparris och gör att kisset luktar minst sagt... underligt. Sött och skarpt på samma gång. Och konstigt. Och lite ammoniak. Svårt att förklara, måste upplevas.
Reaktionen är mycket snabb, kan räcka med 6-10 minuter efter att du svalt sparrisen tills ditt kiss luktar söt, kvalmig död. Förutsatt att du tillhör rätt halva av befolkningen alltså. Jag är, som alla säkert förstår, en sparriskissare, And Damn Proud Of It! Fridens.
7 Kommentarer:
Sparris är en liten bit av himlen. Synd bara på sparriskisset sedan efteråt.
För er som inte vet så har alltså runt 45 procent av befolkningen något slags enzym (eller vadvetjag det är iallafall DNA-betingat) i kroppen som reagerar tillsammans med sparris och gör att kisset luktar minst sagt... underligt. Sött och skarpt på samma gång. Och konstigt. Och lite ammoniak. Svårt att förklara, måste upplevas.
Reaktionen är mycket snabb, kan räcka med 6-10 minuter efter att du svalt sparrisen tills ditt kiss luktar söt, kvalmig död. Förutsatt att du tillhör rätt halva av befolkningen alltså. Jag är, som alla säkert förstår, en sparriskissare, And Damn Proud Of It! Fridens.
t.o.m. bilden ser aptitlig ut! Vad har hant med dig?? Nu vet jag iallafall vad du skall fa bjuda mig pa nar jag kommer pa middag!
Himmel.... jag tänkte inte ens på det idag när jag morgonkissade. Måste kolla nästa gång.
Ilva: Vissa tror att jag snott bilderna från dig. Snacka om komplimang. Vad som hänt?... jag har hittat den där knappen, där man kan ta närbilder.
...och receptet då?!....eller får vi inte ta efter?
anaonymous: Bara att skära den färska sparrisen i bitar och stek den tillsammans med strimlad bacon. Krångligare än så är det inte.
Låter och ser väldigt gott ut. Ska nog prova då min ömma moder kommer på besök.
Det ser gott ut det där...
Skicka en kommentar
<< Tillbaka