.

Mamselamsen

fredag, oktober 14, 2005

Jiihaaaa.... FREDAG!

Handlat! Släpat fyra gigantiska kassar på minst åttio kilo styck (kändes så i alla fall) uppför 37 trappsteg. Mina lårmuskler fick sitt livs chock... jag lovar. Men nu är allt uppe och instuvat på sina ställen.

Stephan fick bestämma mat för kvällen. Jag tyckte att han behövde det, efter gårdagkvällens bravader. Så, det blev mina Västerbotten-späckade pannbiffar och potatisgratäng. Jag kommer också att ta till Ilvas supersmarriga knaperstekta broccoli (trots kladdig spis efteråt)

Så..... nu återstår alltså innan jag börjar.... välja vin...
Vinställ litet
välja musik.... rensa diskbänken... plocka fram ljusen... slänga ut karl´n.

Jag börjar med diskbänken... trist!!! Men jag kan inte jobba om inte den är "ren" från disk. Klockan är tre, så vinet får vänta en stund. Musik... den kan jag ju sätta på redan nu!

Förresten! Lisa på arbetsförmedlingen har rekommenaderat mig till ett jobb. Hon säger inte vilket det är, om de inte tycker att jag passar. Men... jag anar!!!!!! Ska förekomma henne och söka det skriftligt och seriöst. Jag berättar ALDRIG vad det är... för då skulle Ni inte tro att jag var klok. MEN, jag tror att jag skulle kunna tillföra mycket på det stället. Berättar om jag får jobbet. Det egna företaget finns också med i min planering... men får jag jobbet, blir det en lite omorganisering. För organisera och planera, har jag ju blivit så himla bra på, på "Pysslighetens Mecka".

Näää.... nu lämnar vi verkligheten och driver in i fredagsdimman, med allt vad det innebär av matlagning, gasellhopp över köksgolvet, headbangande och enstämmig allsång.

Vinet valt! Det blev en Cabernet Sauvignion från Chile.

Over and out/Mamselamsen, som hoppat i leopardtofflorna.

4 Kommentarer:

Blogger helena tycker...

Då spenderar jag fredagseftermiddagen med att kolla in dina matlagningsrapporter. Själv har vi just ätit korv och snabbmakaroner.
Jobbet är som arbetsförmedlare va? Det skulle va sååå lysande ;)

3:13 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

För JAG vet inte! *skrattar*

3:19 em  
Blogger Terése tycker...

Låter gott! Jag ska också äta potatisgratäng fast med kycklingfilé. Jag har redan korkat upp vinet...fastäns klockan bara är halv fyra.

3:39 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Gör inget... lovar inte berätta för nån! *ler övertygande*

4:07 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka